80% van de bevolking heeft darmklachten!

Bruist > News > Nederland Bruist > DEN BOSCH BRUIST > Gezond & Welzijn > 80% van de bevolking heeft darmklachten!

80% van de bevolking heeft darmklachten!

Ben jij één van de vele Nederlanders met darmklachten? Uit recent onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlandse bevolking darmklachten heeft. Bijna iedereen heeft (of kent iemand met) PDS, spastische darm, obstipatie, diarree en vaak hebben we geen gepaste oplossing. “Je moet ermee leren leven.”


Ook zijn velen bekend met extreme vermoeidheid, moeilijk doorslapen, lusteloosheid, brainfog (lichte waas in je hoofd), geïrriteerdheid, stemmingswisselingen, menstruatieklachten, hoofdpijnen, huidklachten en ga zo maar door. Deze klachten komen (bijna) allemaal voort uit een volle dikke darm. Trouwe lezers van mijn columns in Bruist weten dat er wel zo’n drie tot zeventien kilo poep in je darm kan zitten. De darm heeft onder andere als functie om vocht uit de spijsbrij te onttrekken zodat je een vaste drol kunt produceren. Maar als de wand veel oude poepresten heeft, dan worden daar ook weer afvalresten uit opgenomen in de bloedcirculatie. Je lichaam wil het bloed schoon houden en zet dus het afval ergens anders in het lichaam neer, bijvoorbeeld in de lever, in je hersenen of onder je huid. Daardoor blijft het lichaam belast met afvalstoffen en krijg jij de klachten. Herken jij je in bovenstaande klachten? Of ken je iemand die deze klachten heeft? Ik help graag. Bel, mail of app. Ik heb geen wachttijden, dus je kunt snel terecht door de ruimere openingstijden. Warme groet, Kitty Jouw schoonheidsspecialiste van je darm


Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om te bespreken hoe ik ook jou mag helpen.


Zandstraat 13, Nuland – 06 – 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »