23-02-2016
Op je trouwdag moet alles perfect zijn. Dat geldt zeker voor de bruidstaart. Natuurlijk moet deze lekker zijn, maar het oog wil ook wat.
Tijdens het aansnijden zijn alle ogen op je gericht en de gemaakte foto’s gaan je leven lang mee. De taart moeten er dus prachtig uitzien.
Suzanne Kleinsman is vanuit haar hobby in het vak gerold. “Sinds ik besmet ben geraakt met het ‘taartenvirus’, bak ik ze in eigen keuken – en sinds kort in mijn eigen atelier – met veel zorg en liefde. Ik heb een aantal vaste ontwerpen in mijn collectie, waarbij je bepaalde details en smaken nog aan kunt passen. Maatwerk vind ik echter het leukste. De taart wordt helemaal voor en door het bruidspaar ontworpen en voorafgegaan door een proeverij. Natuurlijk houd ik hierbij rekening met het budget, de locatie en het weer.”
Alle taarten worden gemaakt van pure en, waar mogelijk, biologische ingrediënten. “Niets komt uit een pakje. Beslag wordt gemaakt van eieren, boter, suiker en bloem, voor chocoladetaart voeg ik echte cacao toe en een worteltjestaart maak ik met verse gember en wortelen. Vullingen zijn ook belangrijk en worden gemaakt van echte roomboter, suiker en slagroom. Dankzij deze manier van werken, kunnen de taarten langere tijd buiten de koelkast bewaard worden. Dat is zeker bij een bruidstaart van belang, want daar wil je mee pronken.”
Natuurlijk hoef je niet per se te trouwen om van een taart te genieten. The Queen of Pops weet voor iedere feestelijke gelegenheid iets moois en lekkers te maken.
The Queen of Pops
Zandstraat 35
4614 CA Bergen op Zoom
www.thequeenofpops.nl
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).