bruisende zaken

Het is weer februari!  Deze maand besteden we  extra aandacht aan het gebit

Het is weer februari! Deze maand besteden we extra aandacht aan het gebit

01-02-2023

Maar liefst 70 tot 80 procent van onze honden en katten met de leeftijd van 2 jaar loopt rond met (zeer)pijnlijke gebitsproblemen. Problemen aan het gebit komen vaak door tandplak, dat zich kan ontwikkelen tot tandsteen.

Hoe herkent u gebitsproblemen bij uw dier?

✔ Stinken uit de bek (9 van de 10 keer komt dit door gebitsproblemen!) ✔ Chagrijnig gedrag en minder speels ✔ Rood, bloedend of gezwollen tandvlees ✔ Aan één kant van de bek kauwen ✔ Veel tandplak (witte stinkende pasta) ✔ Tandsteen (gele/bruine harde aanslag) Helaas laten veel dieren niet merken dat ze pijn hebben aan hun gebit, en eten ze ook gewoon goed.

Wees er dus op tijd bij, en laat het gebit van uw dier regelmatig door de dierenarts controleren.

In de maand februari is deze gebitscheck voor uw dier gratis.

Het belang van uw huisdier staat bij ons altijd voorop, want wij luisteren echt naar de mensen die in onze kliniek komen, aldus onze klanten. Met dat vertrouwen gaan we dan ook heel zorgvuldig om.

Bij ons werken onder andere een tandheelkundig dierenarts en meerdere dierenartsen met expertise op het gebied van orthopedie en chirurgie en echografie. Zo krijgt ieder dier de zorg die het nodig heeft.

Het aller-belangrijkste vinden we de zorg voor uw huisdier én voor u.

Koningsoordlaan 2, Berkel-Enschot 013-5400215 | dzt@anicura.nl www.anicura.nl/dierenziekenhuistilburg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo