bruisende zaken

Jazz in Crooswijk verbindt

Jazz in Crooswijk verbindt

01-09-2021

In de herstructureringswijk Crooswijk verbindt Nico Piek, oprichter van Jazz in Crooswijk, oude en nieuwe wijkbewoners tijdens de maandelijkse Jazzconcerten!

Missie: Cohesie in de wijk

Sinds 2010 organiseert Nico Piek de maandelijks Jazzconcerten met als missie ‘Meer cohesie in de wijk tot stand brengen’. Er waren wat hobbels te nemen maar inmiddels is Jazz in Crooswijk een goed bezocht Jazzpodium dat niet meer weg te denken is uit de wijk. Onze actieradius strekt nu ook verder dan alleen Crooswijk. Steeds meer muziekliefhebbers uit heel Rotterdam weten de weg te vinden naar deze maandelijkse concerten.

In de programmering komen alle variaties in de jazz aan bod.

Visie: Zowel jong als gerenommeerd talent!

Jazz in Crooswijk geeft jonge talentvolle, internationale net-afgestudeerde musici van Codarts een podium naar het grote publiek. Ook gerenommeerde musici komen, in nieuwe combinaties of met oude bekende jazzmuzikanten graag spelen bij Jazz in Crooswijk, met verrassende en sprankelende composities.

Noteer zondag 26 september in je agenda en kom genieten van: Jan van Duikeren invites! Vier gerenommeerde muzikanten, een concert om nooit te vergeten!

www.jazzincrooswijk.nl Facebook: Jazz in Crooswijk Aanmelden voor een concert of maandelijkse uitnodiging via: jazz.in.crooswijk@hotmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV