bruisende zaken

Vieren van bijzondere momenten in het leven

Vieren van bijzondere momenten in het leven

01-05-2023

Al 25 jaar is Excellent Jewelry een toonaangevende Nederlandse sieradenleverancier en vaste partner van vele Nederlandse juweliershuizen. Met onze juwelencollectie markeren en vieren wij bijzondere momenten in het leven. Een herinnering is er voor het leven, daarom zijn onze sieraden van zeer hoogstaande kwaliteit. Als echt Nederlands bedrijf zijn wij ons bovendien zeer bewust van de wensen van Nederlandse consumenten en weten wij hen steeds weer te verrassen met onze uitgebreide collecties.

Diverse Excellent sieraden vindt u in onze winkel in Rosmalen, of bekijk de collectie online. Kies een sieraad uit een van de vele collectielijnen van Excellent.

Wilt u graag Excellent sieraden aanschaffen? Kom dan langs in onze winkel of bekijk de collecties online. Voor advies of bij vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 073
- 5218871. Wij helpen u graag verder.

Achter de Driesprong 1, Rosmalen 073 - 521 88 71 www.juwelierschute.nl Facebook: Juwelier Schute Instagram: juwelierschute

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).