bruisende zaken

Sport je fit met  Manon Stuivenberg!

Sport je fit met Manon Stuivenberg!

01-06-2022

Manon Stuivenberg groeide vooral buiten op, op de camping van haar ouders. Hier werd het zaadje gepland voor haar passie voor buitensporten. In haar tienerjaren basketbalde ze op hoog niveau. Ze volgde haar hart en na het afronden van de CIOS opleiding ging ze aan de slag in het zwemonderwijs. In 2014 legde ze met haar eigen personal training praktijk alsnog de link met het buiten sporten. “Ik wil andere mensen laten ervaren hoe fijn het is om buiten te bewegen”, vertelt Manon gedreven.

Voor wie buitengewoon fit wil zijn

Een persoonlijk programma op maat

Als met Manon in zee gaat, bepaal je in het eerste gesprek wat het doel is dat je voor ogen hebt, bijvoorbeeld je leefstijl veranderen, een betere conditie krijgen of afvallen. “Vervolgens stel ik een persoonlijk fitprogramma voor je op. Waar traditionele personal trainers focussen op fitness en krachttraining, ga ik juist voor het buiten bewegen. Daarbij kun je denken aan wandelen, fietsen en Nordic Walking. Maar ook heb ik een privé-zwembad van 25 graden tot mijn beschikking. In de natuur vind je veel makkelijker de innerlijke rust waar je zo’n behoefte aan hebt.”

Bewegen, voeding én mindset

Het programma duurt in principe drie maanden. “Door er een tijdsperiode aan te verbinden, wordt het minder vrijblijvend. Het geeft je ook de tijd om een vertrouwensband op te bouwen. We gaan deze uitdaging immers samen aan.” Naast de twaalf 1-op-1 trainingen met Manon kun je gebruik maken van een app, waarin alle oefeningen staan. “Er is ook een app waarin je bij kunt houden wat je dagelijks eet, zodat je je bewust wordt van wat je binnenkrijgt. Iedere week weeg ik je en meet ik de centimeters op. Het motiveert als je ziet dat je resultaten boekt. Je lichaamsbouw en je vetpercentage zijn overigens belangrijker dan je absolute gewicht.”

Tip: De 1-op-1 trainingen kunnen ook plaatsvinden in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Manon Stuivenberg Huijbergen 06 - 414 99 531 | www.sportjefitmetmanon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur