bruisende zaken

Passie voor beauty

Passie voor beauty

01-05-2022

Make-up, prachtige nagels, de mooiste wimpers en wenkbrauwen en hair styling… de jonge onderneemster Shelly de Jong raakt haast niet uitgepraat over haar werk. “Dit is echt mijn passie”, vertelt ze enthousiast. “De keuze om na al mijn vakopleiding een salon aan huis te openen, Shelly’ Beautysalon, is dan ook de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.”

Shelly omschrijft zichzelf als een echt mensenmens en als iemand die ervan houdt om anderen mooi en blij te maken. Kwaliteiten die perfect tot hun recht komen in haar werk als beautyspecialist. “In mijn gezellige beautysalon kun je op afspraak terecht voor diverse behandelingen voor je nagels, haar, wimpers en wenkbrauwen. Een compleet overzicht is te vinden op www.shellys.nl.” Daarnaast is Shelly ook gespecialiseerd in het verzorgen van je make-up. “Van basic make-up voor overdag tot de meest extravagante make-up, maar net wat jij wil. Daarnaast bied ik ook verschillende pakketten voor het verzorgen van je bruidsmake-up, zodat je er die dag echt op je allermooist uitziet en je zelf geen zorgen hoeft te maken over je make-up en eventueel je kapsel.”

Heerlijk op je gemak

Een bezig bijtje dus, die Shelly, en ontzettend ondernemend. “Ik wil mezelf ook blijven ontwikkelen nieuwe dingen aanleren om altijd up-to-date te zijn. Zo start ik in september bijvoorbeeld met een kappersopleiding om ook op dat vlak nog verder te groeien.” Groeien qua kennis en vaardigheden, maar niet per se qua salon. “Die houd ik het liefst lekker kleinschalig, zodat ik voor iedereen uitgebreid de tijd kan nemen en mensen ook heerlijk op hun gemak kunnen ontspannen als ze bij mij in de behandelstoel zitten. Het moet echt aanvoelen als een uitje en niet als haastwerk.”

Shelly’s Beautysalon - Achterhoeksestraat 18, Rucphen - 06-50719008 Eigenaar: Shelly de Jong - www.shellys.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie