Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

 Bij Street One in Elst verwelkomen we alle vrouwen die kennis willen maken met ons fashionmerk

Bij Street One in Elst verwelkomen we alle vrouwen die kennis willen maken met ons fashionmerk

01-05-2023

Als je denkt aan het merk Street One heb je geen idee, dat het damesmodemerk sinds 1983 op de markt is. Vanuit Duitsland heeft het vanaf 1990 de Nederlandse markt veroverd en heeft het zich met shop-in-shop en franchise stores genesteld in de winkelstraten.

Street One is ook het eerste damesfashionmerk dat kwam met twaalf collecties per jaar. Dit bleek een schot in de roos te zijn, met als resultaat dat er altijd afwisselende en verrassende nieuwe outfits in de winkel zijn. Met een uitgekiend Never out of Stock systeem zijn ook alle basics binnen 24 uur weer op voorraad.

De Street One klant wil geen high fashion, maar elke dag iets leuks om te dragen. Makkelijk te combineren stukken met een vrouwelijke hedendaagse look, goede kwaliteit en perfecte pasvormen. Street One is een fashionlabel voor vrouwen van alle leeftijden, die jong van geest zijn.

Nu, na bijna 40 jaar, blijkt dat het merk geen eendags-vlieg is geweest en al die jaren up-to-date is gebleven.

Bij Street One in Elst verwelkomen we dan ook graag alle vrouwen die kennis willen maken met ons fashionmerk.

Street One Elst | streetone_elst Dorpsstraat 76, Elst info@streetone-elst.nl | 0481-353508

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef