bruisende zaken

Topservice en verstand van drankzaken

Topservice en verstand van drankzaken

01-05-2023

Een flesje wijn kun je natuurlijk gewoon bij de supermarkt halen. Maar ben je op zoek naar de perfecte wijn-spijscombinatie en kun je daarvoor wel wat advies gebruiken, dan kun je beter eens binnenlopen bij De Goede Gall & Gall. “Dan weet je zeker dat je met de juiste wijn naar huis gaat”, vertelt eigenaar Ben de Goede. “En zo zie je meteen de rest van ons zeer uitgebreide assortiment.”

Gall & Gall is inmiddels een meer dan gevestigde naam als het om wijn en andere dranksoorten gaat. Ben doet daar met zijn winkel graag nog een schepje bovenop. “Het mooie van de Gall & Gall formule is dat we naast hun toch al zo brede assortiment vrij zijn om ook eigen producten hieraan toe te voegen. Bij ons vind je daardoor ook heel wat bijzonderheden in de schappen, zoals een ruime selectie speciaalbieren, speciale whisky’s en bijvoorbeeld gins. Daardoor weten wij ons echt te onderscheiden van andere zaken hier in de omgeving.”

Alles voor de klant

Wat eveneens onderscheidend is aan De Goede Gall & Gall, is volgens Ben de topservice die ze bieden. “Wij zijn super klantgericht. Iedereen is bij ons welkom, en waar je ook naar op zoek bent, we zullen je altijd zo goed mogelijk adviseren. Bovendien kun je hier als klant ook heel veel proeven, zodat je precies weet wat je mee naar huis neemt.” Dat proeven hebben ook Ben en zijn medewerkers volop gedaan. “Vrijwel alles hebben we zelf geproefd, zodat we precies weten waar we het over hebben en onze klanten optimaal kunnen adviseren.” Overigens stopt de service niet bij dat advies. “Mocht het nodig zijn, dan lopen we gewoon met je mee naar je auto en zelfs je bestelling door ons persoonlijk bij je thuis laten bezorgen, behoort tot de mogelijkheden. Want pas als de klant blij en tevreden is, dan zijn wij dat ook.”

Parkeren is geen probleem, want dat kan recht voor de deur

De Goede Gall & Gall Eigenaar: Ben de Goede Arkendonk 66, Oosterhout 0162-469460 | www.gall.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4