bruisende zaken

Nieuw in Oosterhout MeYe Optiek

Nieuw in Oosterhout MeYe Optiek

01-03-2023

Vijf jaar geleden begon MeYe Optiek een mobiele optiekservice. Vooral ouderen en mindervaliden kiezen voor het gemak en de veiligheid van geholpen worden in de eigen vertrouwde omgeving. Sinds medio juni heeft MeYe Optiek daarnaast ook een winkel in het centrum van Oosterhout.

“In deze mooie ruimte is er plek om alle brillen-modellen die we hebben, goed uit te stallen”, vertelt Alem enthousiast. “Daarnaast hebben we hier natuurlijk de nieuwste apparatuur tot onze beschikking. Verder kunnen mensen hier nu ook terecht voor contactlenzen.”

Persoonlijk en op maat

MeYe Optiek is momenteel één van de weinige particuliere opticiens in Oosterhout. “Wat ons onderscheidt van keten-massaproductie is onze persoonlijke aanpak en het gemak dat wij kunnen bieden. Naast een fysieke winkel op de Keiweg 4, werken we voor onze zogenaamde ‘Opticien aan huis’ alleen op afspraak, zodat we alle tijd hebben voor onze klanten. Klanten met een drukke agenda kunnen op afspraak iedere dag zelfs na werktijd bij ons terecht. We doen heel veel maatwerk. Onze hoogwaardige brillenglazen
- van merken als Varilux en Hoya
- kunnen volledig naar wens worden aangepast.” De laatste trends Ook qua brillenmodellen kiest Meye Optiek voor kwaliteit, met topmerken als Gucci en Balenciaga. Exclusief bij Meye Optiek in Oosterhout verkrijgbaar en als laatste geweldige topmerk Chloe: tijdloos en toch innovatief met de bio-based materiaal collectie voor milieuvriendelijke generatie.

Oogzorg als prioriteit

“Goede oog-zorg heeft bij ons prioriteit. Om die reden krijg je bij de aankoop van een nieuwe bril gratis een uitgebreid oogheelkundig onderzoek. Daarbij maken we o.a. foto’s met onze Fundus camera. In samenwerking met OLA (Optometric leisure association) komen we op deze manier eventuele afwijkingen en/of aandoeningen als glaucoom en staar vroegtijdig op het spoor, zodat erger kan worden voorkomen.”

Op het tweede paar brillenglazen 50% korting!

MeYe Optiek | Keiweg 4, Oosterhout | 0162-726994 | info@meyeoptiek.nl | www.meyeoptiek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging