Column

Stappenplan eindspel

Stappenplan eindspel

01-06-2022

We hebben een onsterfelijke ziel die al honderden levens meegaat. In onze blauwdruk staat beschreven wat we nodig hebben om naast onze laatste stukjes trauma van dit leven en oude levens ook je oude vier familie generaties in je lichaam op te lossen. Het laatste stuk proces waar nu de gehele wereld mee bezig is.

Dit verhaal is vooral voor de mensen die hieraan mee resoneren. Wat er in de toekomst kan gebeuren? Alles stopt, winkels dicht, gasprobleem, chemtrails weg, vervoersproblemen, bio boeren, inrichting planeet aarde, blikwerk eten, banken en systemen gaan plat, internet-starlink, geldsysteem gesara-nesara, lobster account, MSM plat.

Dit is het eindspel van de grote verandering, Er is niks zoals het je voorgespiegeld is. Alles komt uit een soort van hypnose, daarop volgt een grote rouwverwerking. De waarheid komt nu in het licht. Het is nu de bedoeling dat vooral de lichtwerkers de mensen door deze periode heen gaan helpen. Gewoon voor je buren en de mensen die je na staan en/of je hulp nodig hebben.

Blijf ze troost bieden, veiligheid bieden. Wij lichtwerkers zijn op dit moment op aarde om juist die mensen te helpen. Door deze positieve transformatie heen de verandering voor de aarde te volbrengen. De positieve manifestatie vast te houden en je niet mee laten gaan in de lagere trilling, gaan we met de aarde en de eerste verlichte mensen naar de verhoogde trilling. Die nu de aarde positief mag laten draaien zodat de lage trilling weg gaat. Zodat je weer omringd wordt door mooie dingen. Dat kan in de huiselijke kring zijn. Maar dat kan ook op zakelijk of liefdesgebied zijn. Je zal wat er op je pad komt als een nieuw geschenk ervaren en verwelkomt het met open armen. Het kan symbolisch zijn dat het lijkt alsof je iets verliest. Maar dat het uiteindelijk positief voor je als een cadeau zal uitpakken.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Heb geduld! Petra Busio.

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4