Adverteren werkt!

Column

 Het grote Ontwaken

Het grote Ontwaken

01-11-2021

Jouw grote ontwaken zal komen als je tot diepe inkeer komt. Daar is afstemming en bezieling voor nodig. Maar hoe doe je dat? Je gaat ontspannen zitten en laat alles in je hoofd los. Doe als het ware alle lichtjes uit in je hoofd en dan ga je zakken als een vallend blad aan de boom. Je ademt eerst alles uit en dan rustig naar je navel toe. Je laat je steeds dieper naar binnen gronden. Zo kom je steeds dieper in jezelf. En dan zit je in je bekkenbodem, “in de kom des levens daar huist je ziel.” Dat is van heup tot heup.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Dan mag je eerst leren om je daar thuis te gaan voelen. In het begin moet je eraan wennen, al je gevoelens, je anima en animus, kindsdelen, oude levens, alle oude emoties zitten daar opgeslagen en dat voelt soms ongemakkelijk. Het is zaak om dat allemaal los te gaan laten zodat je jou authentieke zelf kunt gaan worden. En steeds als je opnieuw naar binnen keert lukt het steeds beter om daar langer te blijven. Soms zul je verdrietig worden en soms boos. Het is dan zaak om dat op dat moment te gaan uiten. Door te huilen of boos op een kussen te gaan slaan. Of wat er nodig is om daar stroming in te krijgen.

Al je levens en verschillende lagen komen langzaamaan tezamen en dat maakt jou steeds meer heel. Het is een hele weg te gaan. Ik heb deze weg gelopen en ben er veel meer mens van geworden. Ik kan mij niet herinneren dat ik wel eens ziek ben geweest omdat ik mijn eigen zelfvermogend genezende energie aanzet. Het is geen geheim en ook geen wonder. Het is deze bovenstaande meditatie die ik daarvoor gebruik. En zo kom je steeds dieper en kom je steeds meer in je diepe kern van je eigen bron. Jouw Goddelijke punt in jezelf. Je eigen zelfgenezend vermogen. En zo word je steeds meer heel en gezond. Gefeliciteerd! Om van daar uit te gaan leven is pas het echte leven. Het is geen reset maar het is The great awakening. Om ons naar de totale bron te brengen.

Vul al je chakra’s met liefde voor jezelf. Succes.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Dromen, durven, doen
Dromen, durven, doen
Oosterhout Bruist

Ascentie
Ascentie
Oosterhout Bruist


 De Bron
De Bron
Oosterhout BruistWaar word je blij van!
Waar word je blij van!
Oosterhout Bruist

Vakantiekilo’s reduceren
Vakantiekilo’s reduceren
Oosterhout Bruist

Positief denken!
Positief denken!
Oosterhout Bruist

Op naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Oosterhout Bruist

Van loslaten naar dromen!
Van loslaten naar dromen!
Oosterhout Bruist

Schuld bestaat niet!
Schuld bestaat niet!
Oosterhout Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Oosterhout Bruist

Het subtiele lichaam
Het subtiele lichaam
Oosterhout BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).