Column

Vrijkaart tot            bevrijding!

Vrijkaart tot bevrijding!

01-02-2021

Om bevrijding vanuit je hart te krijgen, zo’n liefde en vooral je zelfliefde te overwinnen. Zodat je jouw gevoel van beperkt zijn of gevangen zijn, of je gevoel van strijd met de hogere machten stil kunt leggen. En het vooral ook gewoon los mag laten. Je kunt er zelf voor kiezen je er gewoon van te bevrijden, zo alles wat negatief voelt los te laten en te helen. Laat schuld voor altijd los en zet daar geen angst op maar juist bevrijdende kracht.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

De slaafsheid mag los, je mag je weer vrij voelen. STOP met vechten en dans met God de vrijheid te gemoed.

HOE DAN: Ga rustig zitten op een stoel met je handpalmen naar boven, vraag aan boven of je de liefdesenergie mag ontvangen, het gaat jou een kaartje geven tot bevrijding. Zacht en liefdevol vraag je drie keer hardop: “Dankbaar ontvang ik de onvoorwaardelijke bevrijding van de strijd die , In mijn lichaam, rondom mijn lichaam en op aarde nodig is. Omdat mijn geest en mijn ziel er pijn van doen.Ik dank God vanuit mijn hart en vraag onvoorwaardelijk om bevrijding van de strijd. Bevrijd mij en stel mij in staat om in de nieuwe tijd met mijn nieuw bewustzijn een nieuw leven te beginnen zodat ik vrede in mijn hart mag ervaren. Ik doe een beroep op allen die onvoorwaardelijk van mij houden, om mij te helpen helen en aanpassen, van mijn emoties, ziel, geest en liefdesenergie. Laat mij alstublieft één worden met mijn bevrijding. Ik ben vrij. Ik ben vrij. Ik ben vrij.” Met vrede in mijn hart en dankbaarheid in mijn geest.

CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie. "Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 - Inez for fashion