bruisende zaken

'Deze kap maakt onze woning écht af'

'Deze kap maakt onze woning écht af'

01-12-2021

Iedereen heeft dromen en wensen, soms komen ze uit, soms ook niet en soms moet je er even op wachten. Dit laatste was het geval bij de familie Kuijpers uit Oss. Hun hele leven al wonen Ans en Martien Kuijpers in het gezellige Brabantse Oss en in 2003 vonden ze daar het huis van hun dromen. Het was ruim genoeg voor het hele gezin én er was ruimte voor een eigen bedrijf aan huis, een grote wens van Ans. Samen met hun drie kinderen verhuisden zij naar de vrijstaande gezinswoning met een prachtige tuin en... een plat dak.

“Al meteen na de aankoop hebben we contact opgenomen met Roscobouw om een schuine kap op het huis te ontwerpen, dat zou het huis echt afmaken voor ons.” Helaas, zoals het leven gaat, kwam er van alles tussen, van kleine en grotere klussen aan de woning tot zorg dragen voor de monumentale boerderij van de ouders van Martien, het juiste moment om hun wens uit te voeren werd steeds uitgesteld.

Samenwerking en goed overleg is bij een verbouwing zoals deze erg belangrijk, de woning is immers al bewoond tijdens de werkzaamheden. Het is ook niet niks, er komt niet alleen een hele nieuwe verdieping op de woning, er komt veel meer bij kijken dan men in het begin beseft. Welke schuinte moet je kiezen, hoe sluit het aan op de bestaande bouw, zijn er aanvullende draagconstructies nodig, hoe heeft de klant het minste overlast van een verbouwing aan huis. Het zijn allemaal voorbeelden van het proces die een goede afstemming nodig hebben. Al in de allereerste fase heeft Roscobouw een proef gemaakt om het voor de bewoners goed inzichtelijk te maken wat een andere hellingshoek doet met het aanzicht en de uitstraling van de woning.

De langlopende wens is eindelijk in vervulling gegaan, alsof het altijd zo geweest is, een prachtig pannendak prijkt op de woning van Ans en Martien. “Het binnenklimaat van de woning is aanzienlijk verbeterd en de zonnepanelen maken het helemaal af. Het past gewoon bij het huis, zelfs voorbijgangers staan er positief bij stil”, aldus de trotse eigenaren.

Roscobouw begeleidt op een persoonlijke en intensieve wijze gedurende de gehele verbouwing. Van ontwerpfase tot oplevering, onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen. Wilt u hier ook gebruik van maken, neem dan contact met ons op!

www.roscobouw.nl 0412 - 455 501 info@roscobouw.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11040 Kringlooplijn