Bruisende Zaken

De drie beste voordelen van sim only smartphones

De drie beste voordelen van sim only smartphones

07-02-2022

Wat ooit een noviteit was, is nu de meest populaire keuze. Sim only abonnementen zijn namelijk een vaste favoriet geworden onder een groeiend aantal consumenten.

Een deel van de reden waarom meer mensen ervoor kiezen om langer bij hun huidige apparaat te blijven, is te wijten aan beperkte verbeteringen in nieuwe telefoons. Sommige van de nieuwste smartphonemodellen die worden uitgebracht, hebben slechts kleine wijzigingen ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze kleine veranderingen lokken net zoveel mensen als een paar jaar geleden. Daarom kiezen mensen ervoor om hun huidige smartphone met goedkoopste sim only te houden. Door dit te doen, ervaren ze de onderstaande voordelen! 

 

Betaalbare optie

Veel sim only abonnementen zijn vaak minder dan 10 euro per maand. De vergoedingen in sommige van de maandelijkse plannen zijn meer dan genoeg. De meeste mensen gebruiken niet zoveel sms'jes, minuten en data. De lagere prijs maakt ze een voor de hand liggende keuze. Stel dat iemand een nieuwere telefoon wil, dan zijn er genoeg tweedehands mobiele telefoons op de markt. Deze tweedehands telefoons zijn bijna perfect, met nauwelijks merkbare gebreken. Deze tweedehands telefoons hebben een betaalbare prijs. De combinatie van het lage sim only abonnement en de goedkopere telefoons is voor veel consumenten een populaire keuze geweest. Het heeft hen in staat gesteld een nieuwere telefoon te krijgen met een betaalbaarder contract dat flexibiliteit biedt.

 

Flexibel

Wanneer mensen investeren in de nieuwste beschikbare smartphone, ondertekenen ze meestal een contract om de telefoon en de vergoedingen over twee jaar af te betalen. Veel van de nieuwste smartphones en netwerkaanbieders hebben de afgelopen jaren een tweejarige overeenkomst gesloten. Wie op zoek is naar een nieuwe smartphone, wil liever niet twee jaar lang tekenen bij een provider. Hier komt de aantrekkelijkheid van sim only om de hoek kijken. Met sim only gaan de meeste beschikbare pakketten maar een jaar mee. Het betekent dat ze slechts een kleine vergoeding per maand hoeven te betalen voor hun gewenste toeslagen en voor een jaar aan de aanbieder gebonden zijn. Als ze na het jaar nog niet helemaal tevreden zijn over de aanbieder, kunnen ze elders op zoek naar een andere aanbieder. Een sim only abonnement is dus een stuk flexibeler! 

 

Milieubewust

Een sim only abonnement afsluiten in plaats van een nieuw contract met een nieuw toestel. Met sim only kan een persoon zijn huidige mobiele telefoon houden en deze blijven gebruiken. Het helpt hen om hun elektrisch afval te verminderen. Wanneer ze hun telefoon upgraden naar de nieuwste smartphone op de markt, wordt de oude waarschijnlijk weggegooid of vergeten. Er is ook de mogelijkheid om het oude toestel te verkopen of aan iemand anders te geven. Dit is echter iets dat maar heel weinig mensen kiezen. Kiezen voor sim only is een kleine verandering in het milieu die een persoon kan maken. Hoewel het misschien geen significante verandering is, is het nog steeds een milieuvriendelijke beslissing om te nemen, en het kan nog steeds helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).