bruisende zaken

Marbella 4Days Walking.

Marbella 4Days Walking.

01-09-2021

In oktober is het prima wandelweer in het zuiden van Spanje, niet te warm en zeker niet te koud.

De grootste wandel vierdaagse van Spanje.

We nodigen je uit om, samen met wandelaars uit de hele wereld, de onbekende kanten van Marbella te ontdekken tijdens de jubilieumeditie van de vierdaagse van Marbella – het grootste 4 daagse wandelevenement van Spanje – op 7, 8, 9 en 10 oktober 2021.

Door de International Marching Association (IML) en Internationaler Volkssport Verband (IVV) zijn we geselecteerd als IML/IVV Cup Program 2021.

Plaza del Mar aan de boulevard van Marbella is het vertrekpunt voor de routes van 10, 20 en 30 kilometer die je door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 10 oktober, loop je over de Vía Gladiolo weer terug naar Plaza del Mar waar je met luid gejuich begroet zult worden.

Je kunt alle vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke dag je mee wilt wandelen. Kortom, een leuke gelegenheid voor een vakantie!

Ga naar de Inschrijfpagina voor meer info.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).