column

Trouwen in Andalusie

Trouwen in Andalusie

01-11-2019

Dat we hier meer dan driehonderd zonnige dagen per jaar hebben, dat is wel zo’n beetje bekend. En dat Andalusië een prachtig gebied is met veel romantische plekjes, een azuurblauwe zee, heerlijk eten en gastvrije mensen, ook dat is geen verrassing voor de meesten van ons. Dus wat is het dan wel?

Wat maakt trouwen in de regio Andalusië nu zo speciaal?

In Nederland duurt je bruiloft doorgaans maar één dag die volgens een vast schema verloopt. En vaak staan er dan mensen op jullie feestje die je in het dagelijkse leven weinig ziet of waar je niet zoveel mee hebt. Toch nodig je ze uit, want als je die ene vriendin, collega of tante uitnodigt, kun je eigenlijk niet om die andere heen. Wanneer je in Spanje trouwt, kies je meestal voor een intieme bruiloft. Jullie mooie moment deel je met familie en vrienden die jullie het allerliefst zijn. En het fijne is dat iedereen dat begrijpt! Een andere reden die ik vaak hoor, gaat over saamhorigheid. In Spanje boek je een locatie vaak voor minimaal twee of drie nachten. Normaal gesproken gaat jullie huwelijksdag razendsnel. Nu kun je als bruidspaar langer genieten van jullie bruiloft. Omdat je een aantal dagen met elkaar doorbrengt, ontstaat er een sfeer van verbondenheid. Dat geeft een heel speciaal gevoel.

Kortom, een bruiloft in Spanje is er een om nooit te vergeten, een geweldige ervaring. Houd er wel rekening mee dat jullie gasten vrij moeten nemen om erbij te zijn. Dus begin ruim van tevoren met de voorbereidingen en plan jullie bruiloft in een weekend of in een vakantieperiode.

Droom je ook van een huwelijk onder de Spaanse zon? Kijk voor meer informatie op www.trouweninspanje.nl en neem contact met mij op.

Neem eens een kijkje op onze website en boek www.mijas-residence.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).