bruisende zaken

Service zit in mijn DNA!

Service zit in mijn DNA!

01-05-2022

Mijn naam is Menno Spiekerman, ik woon in Cuijk en per 19 april 2022 mag ik voor 1 jaar de titel dragen ‘Ambassadeur van het secretariële vakgebied 2022!’ Op 19 april 2022 tijdens het jaarlijkse secretaressecongres, georganiseerd door Schoevers & Public Support in Noordwijkerhout, werd ik samen met nog 3 andere ambassadeurs voorgesteld.

Tussen 01 januari 2022 en 15 februari 2022 konden bedrijven en mensen iemand opgeven voor de verkiezing van secretaresse van het jaar 2022. Ik was zeer verrast met 3 nominaties. Deze heb ik mogen ontvangen van o.a. Rosalie Hesselman (bestuurssecretaresse Gemeente Zeist), Annemarie Bakker (Management Assistent Gemeente Utrecht) en Berend de Vries (concerndirecteur Gemeente Utrecht).

Voor deze nominatie moest er een VLOG aangeleverd worden, zie hiervoor: www.youtube.com/watch?v=T2YTAsyv7Yk&list=UUhUNZko9GDuSALuhhA_Bj2Q&index=5. Het thema voor de VLOG was verbinding. Verbinden is iets dat je als management assistent/secretaresse eigenlijk de hele dag doet om je werk zo goed mogelijk te laten verlopen. Zonder verbinding kan je je werk slecht uitoefenen als ambassadeur binnen dit vak. Op 07 maart 2022 werd ik door Schoevers gebeld. Normaal kiezen ze één persoon voor de verkiezing secretaresse van het jaar.

In 2022 doen ze het iets anders.

Bedrijven kunnen mij nu als gastspreker tijdens bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, etc. boeken. Ook scholen kunnen doen dit bijvoorbeeld vanwege een spreekbeurt. Dit kan tussen april 2022 en de nieuwe verkiezing in april 2023.Ik ben zeer blij dat ik voorgesteld ben en hoop dat er meer aandacht komt voor mannen binnen dit vakgebied, dat is er momenteel te weinig.

Het gaat binnen dit vak niet of je een man of een vrouw bent, het gaat om je kwaliteiten als ondersteuner! Service zit in mijn DNA

Voor meer informatie over mij, zie: https://www.linkedin.com/in/mennospiekerman/

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering