bruisende zaken

Snel en zorgeloos  verhuizen?

Snel en zorgeloos verhuizen?

01-08-2021

Verhuizingen Meys zag 75 jaar geleden het levenslicht. Inmiddels staat alweer de derde generatie aan het roer in de persoon van broers Erik en Patrick Meys, die het vak met de paplepel ingegoten kregen. “Na al die tijd hebben we nog steeds plezier in datgene wat we doen. We doen ons best om onze klanten tijdens de verhuizing zo veel mogelijk te ontzorgen.”

We denken actief met je mee OOK MET OPSLAG

 

Beide broers vullen elkaar qua capaciteit perfect aan; Erik is sterk in het administratieve gedeelte, terwijl Patrick de praktische kant voor zijn rekening neemt. “Omdat het bedrijf, gestart door onze grootouders, al zo lang bestaat, weten we als geen ander wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Die ervaring benutten we graag om alles tot in de puntjes te regelen, voor zowel bedrijven als particulieren.”

Persoonlijk en vertrouwd

“We gaan altijd eerst ter plekke kijken om de situatie goed te beoordelen. We nemen de tijd om door het huis te lopen en je wensen te bespreken, waarna we een duidelijke offerte opstellen.” Verhuizingen Meys draagt desgewenst niet alleen zorg voor het vervoer van je spullen. “We kunnen in principe alles uit handen nemen. Denk aan het demonteren en monteren van je meubels, het in- en uitpakken van je spullen, het aansluiten van lampen en televisie in je nieuwe woning en het afvoeren van afval.”

Bijna alles is mogelijk

Ook het verhuizen van speciale goederen als piano’s en biljarttafels is geen enkel probleem. Meubelbewaring behoort bij Verhuizingen Meys eveneens tot de mogelijkheden. “Als je wacht op de oplevering van je nieuwe woning is het bijvoorbeeld fijn om je meubels tijdelijk op te slaan. We denken sowieso actief met je mee. Hoe lastig een situatie ook lijkt, met wat creativiteit vinden we er wel een oplossing voor!”

 

Verhuizingen Meys | Lage kaart 460 - 2930 , Brasschaat | 03 653 22 11 | info@meys.be | www.meys.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS



De kracht van perfectie
De kracht van perfectie
Kapellen Bruist


Brugge (België)
Brugge (België)
Kapellen Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Kapellen Bruist


Keukenhof (Nederland)
Keukenhof (Nederland)
Kapellen Bruist

CHEERS
CHEERS
Kapellen Bruist

DE CHALET
DE CHALET
Kapellen Bruist

Brasserie De Kar
Brasserie De Kar
Kapellen Bruist

Step 2
Step 2
Kapellen Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Kapellen Bruist

VERLI’S
VERLI’S
Kapellen Bruist



EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11075 Reaching Out