bruisende zaken

Denk jij wel eens na over afscheid?

Denk jij wel eens na over afscheid?

01-04-2023

Helaas ben ik naast ervaren deskundige nu ook ervaringsdeskundige. In januari jl. verloor ik mijn vader op 82-jarige leeftijd. Je denkt alles te weten, men verwacht ook van je dat je alles weet en vraagt ook alles aan je, want je zit immers ‘in het vak’.

Waar je dan niet helemaal rekening mee houdt is dat je te maken hebt met de mensen om je heen. Waar je dat in je werk heel goed ziet en kan bespreken bij families was het nu even anders. Tuurlijk had mijn moeder inspraak en mijn broer en zusje, maar wat denk je van ‘schoonfamilie’? Zij zijn al zo lang in de familie, zij hielden ook van mijn vader en willen graag hun inbreng. Wat denk je van kleinkinderen... Die zijn inmiddels op een leeftijd dat ze het: 1. Heel goed beseffen dat opa is overleden en 2. Ook hun inbreng willen geven.

Met zo veel inbreng, meningen en wensen waren ik en mijn familie erg blij dat paps ook dingen had beschreven. Welke locatie, welke kist, welke muziekstukken et cetera. Daarnaast was er ruimte voor onze eigen inbreng en konden wij hem het ‘mooiste’ afscheid geven.

Opschrijven wat je wensen zijn geeft rust. Niet alleen nu voor jou, maar ook voor nabestaanden! Schrijf het op, leg het weg, vertel aan je nabestaanden waar het ligt en geniet verder van het leven! Vraag gratis het “mijn wensenboekje” aan via Info@ankhuitvaartzorg.nl Je kunt het maar beter geregeld hebben! Hartelijke groet, Brigitte

Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | Mirjam Lucas | 06-22426018 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen