bruisende zaken

Help ons team vooruit!

Help ons team vooruit!

01-04-2023

Tijdens de kennismaking werd al snel duidelijk dat er geen verbinding in het team aanwezig was en dat sommige medewerkers het zelf als onveilig beschreven. De problemen in het team waren behoorlijk: geen vertrouwen in elkaar, niet luisteren, niet communiceren, elkaar tegenwerken en roddelen.

De insteek was om zowel individueel als aan het hele team inzichten te geven:
• Persoonlijke inzichten: wat leer je van het paard, aandachtspunten waar je mee aan de slag wilt.


• Team: wat heb je nodig voor een goede samenwerking, wat leert het paard mij over onze samenwerking, aan welk aandachtspunt wil je samen met je collega’s werken.

Aan de slag in de bak met het paard

Na de uitleg met betrekking tot het hoe en waarom van de paardencoaching ging het team de bak in. Het team begon gezamenlijk met alle deelnemers met het kennismaken met het coachpaard. Tijdens deze oefenig moesten de zes deelnemers er gezamenlijk voor zorgen om het coachpaard te betrekken in de groep. De oefening gaf extra inzicht aan de gekoppelde hulpvraag: wat heb je nodig voor een goede samenwerking? Daarna zijn we opnieuw met het coachpaard aan de gang gegaan en heeft het team nieuwe inzichten in de praktijk gebracht. Zo ontstond de verbinding binnen de groep en kunnen we concluderen dat de groep met trots de harmonie terug heeft gevonden.

Nieuwsgierig? Bel +31 6 41034843 of e-mail naar: info@floradorpranchzorgopmaat.nl

Floradorpranch Teamcoaching | Eigenaar: Eltina Bouman | Vikingpad 28, Amsterdam | 06-41034843 www.floradorpranchteamcoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen