bruisende zaken

De klant staat op           nummer één

De klant staat op nummer één

01-01-2022

Toen Marcel van Ikelen gevraagd werd om als salesmanager aan de slag te gaan bij Louwman Toyota Haarlem, hoefde hij daar niet lang over na te denken. Sinds januari jl. is hij terug in dezelfde straat waar hij eerder twaalf jaar lang voor een ander automerk werkzaam was. “Met de uitdaging om het allemaal nog beter en gezelliger te maken voor onze klanten”, aldus Marcel.

Voor alles op het gebied van mobiliteit

Bij Louwman Toyota kun je terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, maar ook voor onderhoud en reparatie van je auto. “Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van mobiliteit, inclusief schadeherstel, autohuur, private lease en verzekeringen”, vervolgt Marcel.

De mensen maken het verschil

Toyota staat bekend als een van de meest betrouwbare automerken (in 2019 kreeg het zelfs nog het predicaat ‘meest betrouwbare automerk’ van de Consumentenbond). “Daarnaast vinden wij het belangrijk dat klanten het ook naar hun zin hebben als ze hier komen. Je wordt altijd welkom geheten door iemand van ons team, bestaande uit zestien enthousiaste medewerkers. We doen ons werk allemaal met plezier, dat voel je als klant hopelijk ook.”

Service van hoog niveau

Naast de mensen is de uitstekende service een grote kracht van het bedrijf. “Voor planbaar werk kunt u het beste een afspraak maken bij onze werkplaats maar als er onverhoopt iets is, kun je altijd bij ons langskomen. En als je het jaarlijkse onderhoud bij ons laat doen, krijg je ieder jaar een mobiliteitspas voor gratis pechhulp in heel Europa, 24 uur per dag. De klant staat bij ons voorop.”

Actie:

Bij een private lease contract voor een Toyota Yaris (al v.a. 299 euro per maand) krijg je nu drie maanden lang gratis brandstof

Tip: Doe een wintercheck, dat geeft extra gemoedsrust!

Louwman Toyota Eysinkweg 73, Haarlem Tel.: 023-5533000 toyota.haarlem@louwman.nl www.louwman.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen