bruisende zaken

‘Service staat bij ons voorop’

‘Service staat bij ons voorop’

01-05-2023

Al meer dan 24 jaar een begrip in de regio: Dina Raamdecoratie. Hét adres als je op zoek bent naar – de naam zegt het al – raamdecoratie in allerlei soorten en maten. “Maar ook voor een nieuwe vloer kun je bij ons terecht”, vertelt eigenaar John Trompert enthousiast. “Ben je benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Kom dan gewoon eens een kijkje nemen in onze winkel, de koffie staat klaar.”

‘WE ZETTEN GRAAG EEN EXTRA STAPJE VOOR ONZE KLANTEN’

Hoewel ze dus ook vinylvloeren, pvc-vloeren, vloerbedekking en karpetten verkopen én leggen, ligt de focus bij Dina Raamdecoratie al sinds het begin op raamdecoratie. “Van lamellen tot vitrage en van shutters tot magneetframes; we hebben het allemaal en bieden zelfs nog veel meer keuze op het gebied van raamdecoratie.” Zo veel zelfs dat het misschien wat moeilijk kan zijn om een keuze te maken. “Maar daar helpen we onze klanten maar al te graag op persoonlijke wijze bij met ons deskundige advies.” En ook na het geven van dat advies staan ze nog gewoon voor je klaar. “Bij ons draait het om het volledig ontzorgen van onze klanten. Dus we geven advies, komen bij je thuis inmeten en plaatsen de raamdecoratie vervolgens ook nog eens, en dat alles in eigen beheer.” Bij alles wat ze doen staat het leveren van de best mogelijke service voorop. Dat betekent dat ze, indien nodig, ook zelf bij hun potentiële klanten thuis langsgaan om stalen te laten zien. “In de winkel hebben we natuurlijk nog veel meer hangen, maar zo krijgen de mensen toch ook een goed beeld van wat er zoal mogelijk is.” Om die service niet alleen goed maar ook nog eens snel te kunnen bieden, is Dina Raamdecoratie maar tot 15.00 uur geopend. “Na 15.00 uur ga ik namelijk bij de mensen langs, bijvoorbeeld om in te meten, en dat soms zelfs al op dezelfde dag dat ze bij mij in de winkel waren. We zetten nu eenmaal graag een stapje extra voor onze klanten, op vrijwel alle vlakken.”

Ga naar de website voor meer info over onze collectie of het aanvragen van een offerte!

Oude Bredaseweg 26, Etten-Leur | 076-5022747 Eigenaar: John Trompert | dinaraamdecoratie@planet.nl Open van dinsdag - vrijdag 9.00 - 15.00 uur, zaterdags 9.30 - 13.00 uur www.dina-raamdecoratie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire