bruisende zaken

Wassen is niet zomaar wassen!

Wassen is niet zomaar wassen!

01-05-2023

Een nieuwe wasmachine koop je niet ieder jaar. Dus op het moment dat je aan vervanging toe bent, ga je aan de slag om jezelf te oriënteren. Maar waar begin je? De techniek staat niet stil en in de loop der tijd is er het nodige veranderd. Een huishouden met kinderen vraagt om een ander type wasmachine dan wanneer je alleenstaand bent.

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je let op het type wasmachine. Heb je voorkeur voor een wasmachine voorlader, wasmachine bovenlader of was-droogcombinatie? En welk vulgewicht en toerental is het best voor jou geschikt, op basis van jouw gezinssamenstelling? De speciale wasprogramma’s van de wasmachine kunnen namelijk een bijzonder goede aanvulling zijn op jouw levensstijl en situatie. En tot slot geven wij advies over het energieverbruik en het geluidsniveau van het wassen en centrifugeren.

Vulgewicht van een wasmachine: Afhankelijk van het aantal personen in jouw huishouden zoek je een wasmachine waar je zoveel mogelijk in één keer mee kan wassen. Het vulgewicht is daarom belangrijk.

Toerental van een wasmachine: Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Daarom is het van belang om te weten of je de was ophangt aan de lijn om te drogen of hiervoor een droger gebruikt. Voor- of bovenlader: Afhankelijk van de ruimte waar je wasmachine komt te staan, bepaal je welk type wasmachine je nodig hebt. Bij een wasmachine met voorlader zit de deur een de voorkant en bij een wasmachine met bovenlader, juist aan de bovenzijde. Energiegebruik van een wasmachine: Logischerwijze zoek je een wasmachine met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Geluidsniveau van een wasmachine; Een wasmachine maakt vooral tijdens het centrifugeren veel geluid. Als je de wasmachine graag ‘s nachts aanzet of wanneer deze in de buurt van je woonkamer staat, zoek je naar een wasmachine met een laag geluidsniveau.

Wil je meer weten over de juiste keuze, kom dan even langs, wij helpen je graag!

Al sinds 1960 een gevestigde naam in Rijsbergen: familiebedrijf Rombouts Elektro. Dé specialist in installatietechniek in de breedste zin van het woord, maar ook hét adres voor de aanschaf van consumentenelektronica, witgoed en alle bijbehorende zaken.

Wij bieden onze klanten daardoor een all-in service.

Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen.

Prins Bernhardstraat 2, Rijsbergen | 076-5961591 www.romboutselektro.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen