bruisende zaken

Wauw brows creëer je bij Holy!SHE

Wauw brows creëer je bij Holy!SHE

01-05-2023

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Waarom zou je dan geen brow expert inschakelen om de perfecte wenkbrauwen te creëren? Bij Laura van Bendegem van brow bar Holy! SHE in Etten-Leur ben je in deskundige handen: “Browstyling is mijn grote passie.”

Holy! SHE biedt verschillende wenk-brauwbehandelingen. “Gewoon epi-leren en verven kan natuurlijk ook, maar tegenwoordig zijn henna brows heel populair”, vertelt Laura. “Bij henna brows kleur je naast de haartjes ook de huid eronder mee, waardoor je er extra lang plezier van hebt. Als je ze dan ook nog laat waxen en shapen, heb je er weken geen omkijken naar. Brow lamination, waarbij de wenkbrauwen worden gelift, is eveneens een optie.” Wil je nog een stapje verder gaan, dan zijn powder brows wellicht iets voor jou. “Dit is semi-permanente make-up die circa anderhalf jaar houdt. Hiermee kun je een mooie en subtiele look realiseren.”

Kwaliteit en eerlijkheid voorop

“Alles wat ik doe, gaat in overleg met jou als klant. Als je voor het eerst komt, bespreken we wat je precies mist en wat je wensen zijn. Vanuit mijn expertise kijk ik wat de shape van je wenkbrauwen en je totale uitstraling is. Samen kijken we wat het beste past bij jou. Daarbij geef ik het eerlijk aan als iets niet kan, dan kunnen we altijd zoeken naar alternatieven. Goed luisteren is een must, alleen zo komen we tot een eindresultaat met de kwaliteit waar ik ook zelf achter sta.”

Voel je mooi

“Het is echt bizar wie hier allemaal binnenkomen van tieners tot ouderen en alles ertussenin. Dat maakt het werk ook zo leuk. Het is heerlijk om tijdens de behandeling een praatje te maken, die persoonlijke klik is zo belangrijk. Het geeft mij veel voldoening als klanten helemaal blij met hun wenkbrauwen de salon uitgaan. Als je perfecte wenkbrauwen hebt, geeft dat een boost aan je zelfvertrouwen. Het is zo fijn dat ik daar op mijn manier aan kan bijdragen.”

Een Boost voor je zelfvertrouwen

Torenpad 12A, Etten Leur 06-22613853 info@holyshe.nl www.holyshe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen