bruisende zaken

Dé lokale bouwpartner van West-Brabant

Dé lokale bouwpartner van West-Brabant

01-10-2022

Ben je op zoek naar een lokale bouwpartner met verstand van zaken? Zoek dan niet verder, want BC Bouw is waar je moet zijn. “Om wat voor project het ook gaat, wij helpen iedereen om hun woonwensen waar te maken en staan ook klaar voor de zakelijke markt”, aldus eigenaresse Bianca Valentijn.

Familiebedrijf BC Bouw is inmiddels alweer ruim vijftien jaar een begrip in de regio West-Brabant. “In die jaren hebben wij al aan heel wat mooie projecten mogen werken”, vertelt Bianca trots. “Of dat nu gaat om een nieuwbouwproject of het verbouwen van een bestaande woning, renovatiewerkzaamheden of bijvoorbeeld het aanpassen van bedrijfsruimtes dat maakt voor ons niet uit. Elk project is er één en daar zetten wij ons elke keer weer vol passie en enthousiasme voor in.”

Persoonlijk contact en vertrouwen

Bij alles wat ze doen staat voor Bianca en haar collega’s het persoonlijke contact met de klant voorop. “Dat wordt ook bijzonder gewaardeerd, blijkt wel uit de vele positieve reviews die wij krijgen op www.bouwnu.nl. Daarnaast werken wij zo transparant mogelijk, komen we onze afspraken na en denken we maar al te graag met de klant mee over de best mogelijke oplossingen. Bovendien zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant wat onze klanten alleen nog maar meer vertrouwen en een stukje extra zekerheid geeft.” Het mag duidelijk zijn. Wie met BC Bouw in zee gaat, kan ervan uitgaan dat hij vakmensen in huis haalt. “Vrijwel alles wordt door onze eigen mensen gedaan en voor die specialistische werkzaamheden waarvoor wij zelf geen mensen in huis hebben, werken wij samen met vaste partners uit de regio. Stuk voor stuk betrouwbare partijen die net als wij altijd streven naar de hoogst haalbare kwaliteit.”

Onze vakmensen schenken op een vriendelijke, beleefde en persoonlijke manier veel tijd en aandacht aan het gehele (ver)bouwtraject, vanaf de offerte tot de nazorg.

Hiermee maken wij woonwensen en werkruimtes op een goede en prettige manier realiteit, waaraan gebruikers een goed gevoel overhouden. Woonwensen en bedrijfsruimtes precies zoals u dat wilt!

Kerkeheidestraat 10, 4714 RC Sprundel | 0165-383533 | info@bcbouw.nl | www.bcbouw.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen