bruisende zaken

Jouw tuin in deskundige handen

Jouw tuin in deskundige handen

01-06-2022

Kan je tuin wel wat onderhoud gebruiken? Moeten je bomen worden verzorgd? Of zoek je iemand die een hekwerk kan plaatsen? Ludo Wens en Fabian Koppenhagen van Hoveniersbedrijf WeKo helpen je hier vakkundig en snel bij. “Wij ontzorgen onze klanten van a tot z.”

Voor ze samen dit ondernemersavontuur aangingen, werkte Fabian al als hovenier, terwijl Ludo in de hekwerken zat. “We hadden het er al jaren over om samen een bedrijf te beginnen en onze krachten te bundelen”, vertelt Ludo als we hem vragen naar het ontstaan van Hoveniersbedrijf WeKo. “Juni vorig jaar hebben we daadwerkelijk die stap gezet en sindsdien hebben we al heel wat opdrachten naar volle tevredenheid voor klanten uit mogen voeren.”

Netjes & snel

Een website hebben de heren (nog) niet, maar op hun Facebookpagina zijn heel wat voorbeelden te zien van het kwaliteitswerk dat ze leveren. Van het plaatsen van schuttingen en poorten in alle soorten en maten tot het aanleggen van straatwerk in een tuin en van het snoeien en kappen van bomen tot het moderniseren van je tuin.

“We doen al het werk samen”, vervolgt Ludo zijn verhaal. “En ook het onderhoud van je tuin kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We weten precies wat we doen en werken altijd netjes en snel om onze klanten zoveel mogelijk overlast te besparen. Bovendien bespreken we van tevoren altijd eerst uitgebreid wat er precies van ons wordt verwacht en geven we onze klanten voor we aan de slag gaan een duidelijke offerte om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.” Ben jij dus ook op zoek naar een goed hoveniersbedrijf? Neem dan zeker eens contact op met Hoveniersbedrijf WeKo.

06-28168670 Eigenaren: Ludo Wens en Fabian Koppenhagen info@hoveniersbedrijfweko.nl Facebook: Hoveniersbedrijf WeKo

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire