bruisende zaken

De manier om         jouw huid te verbeteren!

De manier om jouw huid te verbeteren!

01-01-2022

Beauty defect repair is een merk waarbij huidverbetering voorop staat. De huid wordt op een bijzonder milde wijze aanzienlijk verbeterd. Denk hierbij aan een acne huid of een verslapte huid. Maar ook aan littekens, couperose of rosacea en pigmentvlekken.

Er zijn verschillende soorten behandelingen van beauty defect repair. Mijn favoriet is de Age & Control. Bij deze behandeling krijgt de huid een perfecte oppepper en wordt je huid als het ware wakker geschud om zelf weer aan het werk te gaan.

Zo wordt door middel van een fruitzuur peeling de huid verweekt, door microdermabrasie de huid verdund en door microneedling de huid gestimuleerd. Door deze drie samen in een behandeling te gebruiken worden dode huidcellen verwijderd en daardoor wordt er ruimte gemaakt voor een mooie, nieuwe en frisse huid.

Daardoor is er dus al na één behandeling zichtbaar resultaat. Het geheim schuilt in de diepe penetratie van de werkstoffen. De behandeling is vrijwel pijnloos, ultrazacht en logisch opgebouwd. Door de bdr-technologie lukt het om de huidfuncties intensief te activeren en de huid te regenereren.

Naast deze uitgebreide behandeling is er ook een heerlijke kennismakingsbehandeling: de Fresh & Glow. Deze behandeling boek je al voor maar € 45. Daarmee leer jij in 45 minuten beauty defect repair kennen en krijgt je huid gelijk een oppepper. Bij deze behandeling wordt bijvoorbeeld gewerkt met een fruitzuur lotion en microneedling. Hierdoor is de behandeling dan ook voor ieder huidtype geschikt.

Wil jij jouw huid verbeteren en kennismaken met beauty defect repair? Neem dan contact op via www.salonbeautyandmore.nl.

Bij schoonheidssalon Beauty & More kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. Denk hierbij aan gezichtsbehandelingen, permanente make-up, lashlifting en visagie. Maar in het bijzonder ook aan huidverbetering. Eigenaresse Anne-Lotte is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en volgt regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. Zo heeft ze ook een webshop, www.eonlineschoonheidsspecialiste.nl, waar jij jouw huidverzorging en make-up kunt bestellen en waar je online om huidadvies kunt vragen. Beauty & More Waar je mooi jezelf kunt zijn

Irenestraat 10, te Sint Willebrord 06-23048816 www.salonbeautyandmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken