bruisende zaken

Een kapperservaring om nooit te vergeten

Een kapperservaring om nooit te vergeten

01-08-2021

Namens Nederland Bruist mocht ik een Bruisend Bezoek afleggen bij Indulge Cuts & Colours, gelegen in een mooi pand in het centrum van Etten-Leur. Lianne en Trista, trotse eigenaren van Indulge Cuts & Colours, werken samen met de getalenteerde Kim en Femke.

‘Ik weet zeker dat ik hier nog een keer terugkom!’

Bij binnenkomst werd ik erg vriendelijk en open ontvangen door Kim en het team. Ik kreeg meteen een kopje koffie en ben gaan zitten. Ik kreeg een goed advies van Kim nadat zij mijn haar had getest op breekbaarheid. Dit gaf voor mij meteen al de bevestiging dat ze erg professioneel en secuur te werk gaan.

Na de test van mijn haar kwam Kim met het advies om babylights met een mooie toner in te zetten en mooie laagjes in mijn haar te knippen. De babylights werden erg fijn en dun gezet, wat een heel mooi en natuurlijk effect geeft. Omdat het oplichten wel erg schadelijk is voor het haar, werd mij geadviseerd om de OLAPLEX erbij te nemen. Dit herstelt het haar na het oplichten.

Toen alles eruit gespoeld mocht worden werd ik in een heerlijke massagestoel gezet. M’n benen gingen omhoog en de massagestand ging aan. Dit was heerlijk oontspannen, vooral in combinatie met de hoofdhuidmassage die ik erbij kreeg. Nadat de toner was uitgespoeld kreeg ik nóg een massage en werd mijn haar nog extra verzorgd met de shampoo en conditioner van FUENTE TRIGO die megalekker ruiken! Na het knippen werd mijn haar met allemaal haarborstels op mijn hoofd in een mooi model geföhnd. Ik heb zelfs nog een VIP-comeback gekregen. Ik kan dus terugkomen voor een mooie föhnbehandeling en dan kijken ze meteen of de kleur mooi is blijven zitten.

Lianne, Trista, Femke en Kim laten je op je gemak voelen. Ik weet dat ik hier zeker nog terugkom. Zo’n kapperservaring heb ik nog nooit gehad. Ik ben er erg blij mee en het is niet eerder zo mooi geworden! Chapeau dames!

Marieke Willemsen

Markt 11, Etten-Leur | 076-5033422 hairdressers@indulge.nl | www.indulge.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken