bruisende zaken

Kleuren die u laten stralen!

Kleuren die u laten stralen!

01-05-2023

In deze editie van Bruist willen wij u laten weten dat wij gespecialiseerd zijn in kleur. Wij geven niet zomaar een kleuradvies aan onze klanten, hier is de nodige kennis aan vooraf gegaan. Veel vrouwen gebruiken een kleur die hen minder mooi uit laat komen. Niet alleen als het gaat om het haar, maar ook met betrekking tot hun make-up en kleding.

Bij Joy’s For Hair kunnen wij u een op maat gemaakt kleuradvies geven.

Denk hierbij aan de kleuren die u het meest laten stralen, de huidskleur het mooiste uit laten komen en uw ogen doen sprankelen. Kleur doet veel voor u, wij zijn onszelf hier al van bewust en delen graag onze kennis met u. Door kleurstalen voor uw gelaat te houden kunnen wij u laten zien met welke kleuren u het beste kunt gaan werken en u weer kunnen laten stralen. Ook nieuwsgierig geworden of u een zomer-, lente-, herfst- of wintertype bent? Maak dan snel een afspraak bij ons in de salon.

It’s Time To Be The Real You Joy’s For Hair!

Eigenaresse: Joyce van Overdijk-Trum Erasmusstraat 11 ’s-Hertogenbosch | 073 614 83 12 info@joysforhair.nl | www.joysforhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere