bruisende zaken

Een luisterend oor bij verlies ...

Een luisterend oor bij verlies ...

01-12-2021

“Rouwverwerking bestaat niet”, is een uitspraak van Manu Keirse, psycholoog en arts gespecialiseerd in rouwverwerking. Je verwerkt het verlies niet, maar kunt het hoogstens overleven. Het verlies van een dierbare blijft voor altijd onderdeel van je leven, het gaat nooit over en verandert je leven voor altijd.

‘Ik vind het heel bijzonder dat ik mensen mag helpen in een kwetsbare periode’

Door soms even stil te blijven staan bij mensen die er niet meer zijn, houden we de herinnering aan onze dierbaren levend. En dat is nodig om met het verlies verder te kunnen leven.

Een vaak gehoorde reactie van nabestaanden is dat ze zich eenzaam en niet gezien voelen in hun verdriet. Ze willen zo graag nog eens praten over hun dierbare, maar vinden vaak geen gehoor in hun omgeving. Het meest simpele wat je daarin voor hen kan doen is openstaan voor hun gevoel, luisteren naar hun verhalen en met elkaar de herinneringen delen.

Met Sweet Goodbyes ben ik graag een luisterend oor en bied ik een moment om stil te staan bij je verliessituatie. Daarna kun je met een lichter voelende rugzak weer verder kunt op je levenspad.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou of voor een rouwende in je omgeving kan betekenen? Kijk dan eens op www.sweetgoodbyes of stuur een mailtje naar info@sweetgoodbyes.nl.

Een vaak gehoorde reactie van nabestaanden is dat ze zich eenzaam en niet gezien voelen in hun verdriet

Sweet Goodbyes | Eigenaar: Amanda van den Hurk | 06-15200481 | www.sweetgoodbyes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere