bruisende zaken

In het klein groot worden Werken bij de leukste  kinderopvang van Noord-Brabant?

In het klein groot worden Werken bij de leukste kinderopvang van Noord-Brabant?

01-12-2021

“Een kleinschalige, flexibele en professionele kinderopvang in huiselijke sfeer”, zo omschrijft eigenaar Rob Sterke zijn Kinderopvang Onder de Pannen. “Bij ons wordt elk kind als een individu gezien en door goed opgeleide, enthousiaste medewerkers ondersteund in zijn persoonlijke ontwikkeling.” Heb jij zin om bij de leukste kinderopvang van Nederland te werken en onze baby’s, peuters, kleuters, basisschoolleerlingen en tieners te helpen om al spelend hun talenten aan te boren en het beste uit zichzelf te halen? Solliciteer dan bij Kinderopvang Onder de Pannen in Vught!

En niet alleen zijn team is enthousiast, ook Rob zelf loopt over van enthousiasme. “Hoe kan het ook anders, wij hebben immers het leukste beroep ter wereld! Dag in dag uit zien wij kinderen opgroeien en zich ontwikkelen. Hoe mooi is het dat wij daaraan bij mogen dragen?!” Doordat ze bij Onder de Pannen elk kind als individu benaderen, wordt iedereen ook echt gezien. “Vandaar ook de keuze om het kleinschalig te houden. Wij kennen elk kind dat bij ons komt, focussen ons op zijn kwaliteiten en doen veel meer dan alleen opvangen. We bieden uitdagingen die volledig afgestemd zijn op het kind, waardoor we het beste uit de ontwikkelmogelijkheden halen en verborgen talenten snel aan het licht komen. De jongsten bereiden wij zo voor op een soepele overgang naar de basisschool en ook daarna zijn wij er nog steeds voor ze. Alle kinderen van nul tot dertien jaar zijn bij ons ‘onder de pannen’, zowel in onze kinderopvang als in onze gezellige voorschoolse en buitenschoolse opvang. Want bij ons mag elk kind in het klein groot worden.”

Kinderopvang Onder de Pannen Vught | 06-10181030 Eigenaar: Rob Sterke | www.kinderopvangonderdepannen.net

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere