bruisende zaken

‘Afscheid nemen   		 kan op zoveel manieren’

‘Afscheid nemen kan op zoveel manieren’

01-09-2021

Na het overlijden van een dierbare komt er ontzettend veel op de nabestaanden af. In die eerste emotionele momenten is het fijn om iemand naast je te hebben die precies weet wat er moet gebeuren. Iemand die de zaken vakkundig regelt en een luisterend oor biedt. Op momenten dat anderen het moeilijk hebben, kan ik hen als uitvaartondernemer ondersteunen. Dat geeft enorm veel voldoening.

Het blijft bijzonder om samen met de nabestaanden vorm te geven aan een uitvaart die past bij de overledene. Zo zijn we bij iemand die carnaval heel belangrijk vond om 11.11 uur begonnen met de uitvaart. Bij het afscheid van een fervent dammer hebben we iedere gast als herinnering een damsteen meegegeven.

Sinds ik in 2015 ben gestart met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding staat ons team dag en nacht klaar om de nabestaanden te ondersteunen na een overlijden. Jarenlang deed ik ditzelfde werk voor een grote uitvaartonderneming. Ik speelde echter steeds vaker met de gedachte om voor mijzelf te beginnen. Maar dan wel met een eigen uitvaartcentrum, het liefst in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Alsof het zo bedoeld was diende de oude pastorie in Empel zich aan. Met aandacht voor details hebben we van dit monument een kleinschalig uitvaartcentrum gemaakt: Het Afscheidshuis. We hebben vanuit dit sfeervolle huis al vele uitvaarten verzorgd. Met respect voor elke wens. Dat vinden wij heel belangrijk. Op die manier geven we samen met de familie vorm aan een mooi en persoonlijk afscheid. Afscheid nemen kan namelijk op zoveel verschillende manieren. Van een kleine dienst in de tuin van Het Afscheidshuis tot een uitvaart met militaire eer. Uit de warme reacties van de nabestaanden merken we dat dit zeer op prijs wordt gesteld. Wij hopen dan ook nog veel nabestaanden te mogen ondersteunen in een voor hun vaak moeilijke periode.

Weet u wat de wensen van uw dierbaren zijn? Vraag bij ons een gratis wensenboekje aan: 073-888 5808.

Proosdijstraat 12, ’s-Hertogenbosch 06-20360892 / 07 3-888 5808 | info@paulienuitvaart.nl www.paulienuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere