bruisende zaken

De gezelligste winkel van Vlaardingen

De gezelligste winkel van Vlaardingen

01-01-2022

Stoer, chic en vrouwelijk, zo omschrijven Mirjam en Marianne de collectie die zij in hun nieuwe modezaak Noi! in Vlaardingen hebben hangen. “Van casual tot zakelijk, dus voor elke vrouw wel wat wils.”

Beide dames hebben jarenlange werkervaring in de mode, wat hen afgelopen jaar deed besluiten om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan. “Een nieuwe uitdaging in de vorm van een klein, gezellig boetiekje in Vlaardingen met de leukste mode voor jong en oud. Een keuze waar we nog geen seconde spijt van hebben gehad, want we hebben het hier prima naar onze zin. En niet alleen wij, ook de mensen weten ons steeds beter te vinden.”

Brede doelgroep

En dat is ook niet zo vreemd, want met Noi! biedt het tweetal eigenlijk voor elke vrouw wel een passende outfit. “We richten ons op een vrij brede doelgroep. Niet alleen door de uiteenlopende collectie, maar ook door het brede aanbod in pasvormen, maten en prijzen. Ook met een maatje meer kun je bij ons prima slagen voor een mooie, nieuwe outfit.” Een outfit die net even wat anders is dan je op elke hoek van de straat tegenkomt. “We verkopen heel bewust net even wat andere merken dan de meeste zaken hier in Vlaardingen, zodat we een mooie aanvulling zijn op het geheel.”

Eerlijk & persoonlijk

edereen is welkom om even heerlijk te komen snuffelen in deze gezelligste winkel van Vlaardingen. “De koffie staat altijd klaar, mét een plaatselijke lekkernij. En mochten klanten daar behoefte aan hebben, dan kunnen we ze altijd helpen bij het vinden van een outfit naar wens. Eerlijk advies en persoonlijke aandacht staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. Iedereen moet zich welkom voelen en met een lach op het gezicht weer de deur uitgaan. Tot snel!”

Los de puzzel op en maak kans op een cadeaubon ter waarde van € 100,00! Ga gauw naar https://nederlandbruist.nl/de-waterweg/puzzelen.

Eigenaren: Mirjam Houting & Marianne van den Berg | Peperstraat 7, Vlaardingen | 06-11446058 | www.noimode.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV