Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

ByYoos is er weer!

ByYoos is er weer!

01-12-2021

Jolanda gaat creatieve workhops organiseren voor kinderen en volwassenen.

Met kinderen ga ik etuis versieren en armbandjes maken. Kinderen zijn zo enthousiast en dat geeft me energie. “Voor volwassenen denkt ze bijvoorbeeld aan het maken van etagères en bloemstukjes van vintage serviesgoed. “Het is altijd leuk om samen creatief aan de slag te gaan en het eindresultaat neem je als herinnering mee. In overleg stellen we de workshop samen die jij voor ogen hebt.” ByYoos heeft weer nieuwe artikelen op de website onder andere bijzondere kerstkaarten, leuke sieraden, lekkere zeepjes, tasjes, kussens en nog veel meer. Neem snel een kijkje voor speciale kerstcadeautjes.

Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend de producten en creaties te komen bewonderen.

ByYoos | 06-12042039 | www.ByYoos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).