Adverteren werkt!

bruisende zaken

Veel meer dan gewoon een dameskapper!

Veel meer dan gewoon een dameskapper!

01-11-2021

Senay Ercanlar en haar dochters Dilara en Derda zijn alle drie kapsters. Gedreven door hun liefde voor het vak besloten zij hun krachten te bundelen in een eigen kapsalon: DSD The Beauty’s. Dames kunnen hier terecht om hun haar te laten knippen of verven, maar ook voor andere beauty- behandelingen voor een totale look.

“We hebben ervoor gekozen om ons alleen te richten op dames”, vertellen Senay, Dilara en Derda. “Vrouwen kunnen daardoor in alle privacy ook andere schoonheids behandelingen laten doen, het geeft een wat relaxtere sfeer.” Ook meisjes jonger dan twaalf jaar zijn welkom. De kapsalon heeft dankzij de stijlvolle inrichting een luxe uitstraling. “Vaak zijn mensen dan ook verrast door de betaalbare prijzen die we hanteren.” Van top tot teen Naast het knippen en kleuren van je haar (ook bruidskapsels en -make-up!) kun je bij DSD The Beauty’s kiezen voor verschillende andere beautybehandelingen als waxen, wenkbrauwen epileren, wimperextensions en make-up.

Op je mooist Bij DSD The Beauty’s geloven ze dat iedere vrouw sowieso al mooi is. Zij zorgen ervoor dat je er echt op je best uitziet. Zo verlaat jij de salon met opgeheven hoofd.

Maak nu een afspraak 06-41870124

Borodinlaan 64, Schiedam | 06-41 87 01 24

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).