Adverteren werkt!

column

Last van gepieker of een burn-out?

Last van gepieker of een burn-out?

01-11-2021

Buikpijn? Naar de dokter! Maar wat als je last hebt van gepieker of een burn-out? Ken je iemand met psychische klachten? Help diegene dan door naar hulp te verwijzen waar de drempel laag is om binnen te komen.

Of je maakt een nare periode mee?

Wat mij ten diepste drijft is mijn geloof dat een positieve kracht zich verbergt in alle mensen, waardoor ieder mens in heelheid en zelfwaardering kan leven. Dit uit zich in respectvolle aandacht voor mensen, een verlangen naar ‘ont-moeten’, een goede energiebalans en herstel binnen in je ziel en in de relatie met je omgeving.

Wat je ontvangt

Je ontvangt een professionele, persoonlijk gerichte therapie zodat je vol zelfvertrouwen verder kan. Je bent van harte welkom.

HOOP OP HULP DOET LEVEN

Rianne Noordzij Psychosociale therapie en hulp in familierelaties 06-414 80 250 pastorale@riannenoordzij.nl www.riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).