Adverteren werkt!

column

Beauty & Skincare Schiedam

Beauty & Skincare Schiedam

01-11-2021

Onze verhuizing naar de Jan van Galenstraat 88 te Schiedam is goed verlopen en wij zijn erg blij met onze mooie nieuwe locatie en ruimtes waar wij u kunnen behandelen. Om dit te vieren willen wij voor de maand november een aantal acties met u delen. U bent van harte welkom!

● Microdermabrasie met meso en cryotherapie

normaal €85,= per behandeling.

Nu 3 behandelingen van € 255,= voor € 180,=
- Een pijnloze, intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd.


- De huid ziet er stralender en egaler uit.

● Bindweefselmassage

Normaal €40,= per behandeling Nu 5 behandelingen van € 200,= voor € 175,=
- Bindweefselmassage is een reflexzonemassage die zich richt op het herstelvermogen van de huid. Door middel van diepe, intensieve massagegrepen in het bindweefsel vervormen de fibroblasten, worden de doorbloeding en stofwisseling van de huid geactiveerd, de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de kwaliteit van de huid sterk verbeterd.

● Kennismakingsbehandeling € 65,=

als u start met de benodigde producten van ph formula, nimue of dr. K voor een gezonde mooie huid dan is de 1e behandeling gratis - intake d.m.v. vragenlijst, advies en behandeling basis.

● IPL E-light duurzaam ontharen

- Onderbenen + oksels van € 115,- voor € 75,-
- Onderbenen + bikinilijn van € 125,- voor € 80,- Start u nu in de winter, dan bent u goed op weg voor een haarvrije zomer.

Nieuwe locatie: Jan van Galenstraat 88 Schiedam (vanaf vrijdag 1 oktober 2021) 010
- 24 60 985 0652788211 whatsapp beautyskincareschiedam.nl info@beautyskincareschiedam.nl BeautySkincareSchiedam beautyskincareschiedam

Deze locatie is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer (station Vijfsluizen), de fiets, de scooter of lopend. Komt u met de auto, dan is er voor u een plekje gereserveerd bij de deur.

Wij kijken er naar uit u weer te ontmoeten Hartelijke en verzorgde groet Team Beauty & Skincare Schiedam

Wij zien u natuurlijk ook graag voor de andere behandelingen!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).