Column

Training Stoomreiniging met de Greensteamer 8!

Training Stoomreiniging met de Greensteamer 8!

01-11-2021

Wij geven gespecialiseerde trainingen op het gebied van stoomreiniging. Waarom een training met stoomreiniging? Stoom is toch gewoon water met hoge temperatuur zodat het stoom wordt? Wat kan daarmee fout gaan?

Wij geven onze training stoomreiniging met de Greensteamer 8 (made in Holland) van Knol Cleaning Solutions, geen huis-tuin-en-keukenstomer die je koopt bij een (internet)winkel. De maximale druk is hoger, je kan hem afstellen in droogstoom, natstoom en stoom er tussenin. Belangrijk m te weten is of het afwerkmateriaal tegen hoge temperaturen kan of tegen hoge vochtigheid. Met de Greensteamer 8 kun je het gestoomde oppervlak bovendien droogzuigen zodat er geen natte plasjes achterblijven die schade aan zouden kunnen brengen aan het afwerkmateriaal.

Professioneel werken met stoomreinigers verdient de juiste aandacht en instructie. Vandaar dat wij deze training hebben ontwikkeld in samenwerking met Knol Cleaning Solutions. De basisinstructie (gebruiksaanwijzingen) staat op de Greensteamer 8, maar om alle mogelijkheden te leren kennen is een training met de Greensteamer 8 een must. En het voorkomt ook nog eens onnodige problemen. Weet waarmee je werkt! Bij Clear4Clean leer je de mogelijkheden van de Greensteamer 8. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche, richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching