Adverteren werkt!

column

Lieve klanten,

Lieve klanten,

01-10-2021

BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS!

Na zes jaren met heel veel plezier te hebben gewerkt op het Rubensplein, gaan wij per 1 oktober verhuizen. Wij hebben een mooie locatie gevonden op 5 minuten afstand van het Rubensplein. Namelijk op het bedrijventerrein Vijfsluizen, Jan van Galenstraat 88 te Schiedam.

De behandelingen van Beauty & Skincare Schiedam worden voortgezet door Willemijn, Yvette, Vicky en stagiaire Jenthe. Tevens zal ook Straight away Schiedam mee verhuizen naar de nieuwe locatie. De cosmetisch arts en permanent make-up artist blijven ook op afspraak onze salon versterken.

Nieuwe locatie: Jan van Galenstraat 88 Schiedam (vanaf vrijdag 1 oktober 2021) 010
- 24 60 985 0652788211 whatsapp beautyskincareschiedam.nl info@beautyskincareschiedam.nl BeautySkincareSchiedam beautyskincareschiedam

Deze locatie is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer (station Vijfsluizen), de fiets, de scooter, lopend. Komt u met de auto, dan is er voor u een plekje gereserveerd bij de deur.

Wij kijken er naar uit u weer te ontmoeten Hartelijke en verzorgde groet Team Beauty & Skincare Schiedam

Leuke verrassing bij uw 1e bezoek in oktober!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).