Adverteren werkt!

bruisende zaken

‘Ik zit boordevol plannen!’

‘Ik zit boordevol plannen!’

01-10-2021

Jolanda Gouw-Bullee is altijd creatief geweest. Van kinds af aan was ze uren aan het knutselen en aan het handwerken. Op een gegeven moment ging ze ook kleding en andere spullen versieren. Wat ze had gemaakt verkocht ze vervolgens op markten, waaronder de bekende Swan Market. Een paar jaar geleden ging ze er serieuzer mee aan de slag, maar corona gooide roet in het eten. Nu is het echter tijd om ByYoos verder te laten groeien.

ByYoos is klaar voor een nieuwe start

 

“Ik heb een tijdje een winkeltje gehad in Schiedam-Oost van waaruit ik onder andere mijn zelfgemaakte spullen verkocht”, vertelt Jolanda. “Dat was geweldig. Kinderen en volwassenen kwamen graag langs voor wat gezelligheid.” Toen de huurder van de benedenverdieping van haar eigen huis vertrok, besloot Jolanda deze in gebruik te nemen als bedrijfsruimte. “Die doet nu vooral dienst als showroom.”

Creatieve workshops

Een winkel is het niet, maar Jolanda heeft wel allerlei andere plannen voor de ruimte. “Ik wil creatieve workshops gaan organiseren voor kinderen en volwassenen. Op verzoek van de gemeente Schiedam heb ik inmiddels workshops verzorgd voor kinderen: samen een etui versieren of armbandjes maken. De kinderen waren zo enthousiast, het gaf me veel energie. Daar wil ik meer mee doen.” Voor volwassenen denkt Jolanda bijvoorbeeld aan het maken van etagères of bloemstukjes van vintage serviesgoed. “Van vriendinnenclubs en vrijgezellenfeestjes tot babyshowers en kinderfeestjes, het kan allemaal. Het is altijd leuk om samen creatief aan de slag te gaan en het eindresultaat neem je als herinnering mee. In overleg stellen we de workshop samen die jij voor ogen hebt.”

Spullen te koop

Natuurlijk blijft Jolanda daarnaast haar met de hand bewerkte kleding en andere cadeauartikelen verkopen. “Ik hoop mijn spullen binnenkort weer aan de man te kunnen brengen via markten en in de toekomst via mijn website.” Via de website www.byyoos.nl vind je de agenda, het laatste nieuws en acties.

 

ByYoos | 06-12042039 | www.byyoos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).