Adverteren werkt!

column

“	You can’t change the 	direction of the wind, 	but you can adjust  	your sails.”

“ You can’t change the direction of the wind, but you can adjust your sails.”

01-08-2021

Deze tekst las ik op een koperen plaatje op een bank aan een rustig meer. Hoogstwaarschijnlijk zal het ooit gestormd hebben in het leven van die ene mens. Misschien is diegene een geliefde verloren aan de dood of misschien wel aan het leven. Misschien is diegene ziek geweest en heeft er een slopend proces plaatsgevonden. Misschien is diegene een baan verloren of is er iets gebeurd wat heel onrechtvaardig is.

Als het even niet meer gaat... in je relatie of met jezelf

Wat is de storm in jouw leven? Een storm kan hoge golven doen ontstaan. Zo hoog dat je boot ineens heel klein lijkt. Ging het in je leven eerst voor de wind, nu ben je door de zware storm je koers kwijtgeraakt. Het kan zelfs zo zijn dat je alle lijnen los wil laten zodat je stuurloos ronddrijft. Maar pak die lijnen, zet je koers uit. Je kan de richting van de wind niet veranderen, maar je kan wel je zeilen bijzetten zodat je in de goede richting verder kan.

Vanuit mijn opleiding en levenservaring wil ik je hierbij hulp aanbieden. Ook voor relatietherapie en bij het begeleiden naar het levenseinde.

Durf hulp te vragen! Welkom in mijn praktijk aan huis.

U krijgt bij een groot aantal verzekeraars de behandelingen voor een deel vergoed als u aanvullend verzekerd bent.

Ben je op zoek naar iemand die jou met tijd en aandacht psychologische hulp kan geven? Ik kan je op een professionele manier begeleiden zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Deels vergoed bij aanvullend verzekerd - bij een groot aantal verzekeraars

Rianne Noordzij Psychosociale therapie en hulp in familierelaties 06-414 80 250 pastorale@riannenoordzij.nl www.riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).