Adverteren werkt!

bruisende zaken

Dé winkel voor dieren

Dé winkel voor dieren

01-06-2021

“Anders dan een doorsnee dierenwinkel”, zo omschrijft eigenaar Mark Mom zijn dierenspeciaalzaak in Rotterdam-Zuid: Yardic, de winkel voor dieren. “Wij verkopen alles behalve de dieren zelf en bieden daarnaast ook nog heel wat extra’s”.

Mark wordt meteen enthousiast als hij het over Yardic heeft. “Ik run nu al zestien jaar een dierenspeciaalzaak en ik vind het nog elke dag geweldig om met dieren, hun baasjes en mijn fantastische team te mogen werken. Elke dag zijn we hier weer met een grote lach op ons gezicht aan het werk om de dieren en hun baasjes zo goed mogelijk te kunnen helpen.”

Eigen merk

Los van het ‘standaard assortiment’ dat je in elke dierenspeciaalzaak aantreft, bieden ze bij Yardic heel wat extra’s. “Bijzonder is bijvoorbeeld dat wij ons eigen merk honden- en kattenvoeding verkopen en dat we al jaren onze eigen hondenkoekjes bakken in de winkel zelf. Leuk om te vermelden is dat ik onlangs met een stagiaire een vof ben gestart om deze hondenkoekjes op meer plaatsen in Nederland te gaan verkopen.”

Dogwash en meer

Nog iets bijzonders dat je niet in heel veel dierenspeciaalzaken tegenkomt: de Dogwash. “Als je geen zin hebt in al het ‘gedoe’ van thuis je hond wassen, kun je dat ook bij ons in de Dogwash doen, wat voor hond je ook hebt. Je kunt ervoor kiezen om zelf je hond te wassen en te drogen, maar op afspraak kun je dit ook door een van onze medewerkers laten doen. Maar net wat jij wil!” Is dat het wat de ‘extra’s’ van Yardic betreft? “Nee! In de winkel is ook nog een dierenartspraktijk gevestigd waardoor je als klant nog beter geholpen kunt worden met al je vragen en problemen. We hebben bovendien onze eigen graveerservice voor als je snel een honden- of kattenpenning nodig hebt.”

Benieuwd geworden? Loop gewoon eens binnen!

Eigenaar: Mark Mom | Wolphaertsbocht 43-45, Rotterdam | 010-4953510 | www.yardic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).