bruisende zaken

Weer soepel bewegen  met FysioProMotion

Weer soepel bewegen met FysioProMotion

01-09-2021

Maarten Dekker en Inge van Beurden begonnen dertien jaar geleden als jonge enthousiaste fysiotherapeuten bij FysioProMotion in Tilburg. Toen ze in 2018 de kans kregen om de praktijk over te nemen, grepen ze deze met beide handen aan. Sindsdien waait er een frisse wind. Wat hetzelfde is gebleven: bij FysioProMotion ben je geen nummer, met hun persoonlijke benadering maken zij het verschil.

Het team van FysioProMotion bestaat inmiddels uit vier fysiotherapeuten, die elkaar qua expertise perfect aanvullen. “Mensen kunnen bij ons terecht voor algemene fysiotherapie en daarnaast hebben we twee specialismen: sportfysiotherapie en neurorevalidatie. Daarnaast is fysiotherapie voor ouderen een deskundigheid en is een collega deskundig als het gaat om de behandeling van voetklachten. In nauwe samenwerking met betrokken podotherapeuten gaat zij op zoek naar een oplossing.”

De specialismen

Een sportfysiotherapeut begeleidt mensen die een sportblessure hebben opgelopen tijdens hun herstelproces én geeft (top)sporters advies hoe ze blessures kunnen voorkomen. “Ouderen helpen we om zo vitaal mogelijk oud te worden. We zorgen dat ze, ondanks eventuele ziektes of aandoeningen, zo lang mogelijk hun dagelijkse activiteiten uit kunnen voeren.” Bij neurorevalidatie ondersteunt Inge mensen die bijvoorbeeld een beroerte hebben gehad of lijden aan een neurologische aandoening als MS. “We werken heel gericht aan de individuele hulpvraag. De een wil zelf naar de supermarkt kunnen lopen, de ander wil zijn werk hervatten. Ook mantelzorgers worden hier bij betrokken.”

De nieuwste technologieën

Bij de fysiotherapeutische behandelingen wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technologieën, zoals het shockwave apparaat. “Hiermee worden krachtige geluidsgolven uitgezonden, waardoor het genezingsproces wordt geactiveerd. Het is vooral geschikt voor de behandeling van hielspoor, en verkalking van pezen van de schouder, knie of heup.”

De mens centraal

FysioProMotion is echt een wijkpraktijk. “Er wordt hier keihard gewerkt door zowel fysiotherapeuten als cliënten, maar het sociale aspect is net zo belangrijk, er is altijd tijd voor een praatje. Uiteindelijk gaat het om de mensen!”

‘De hulpvraag van de cliënt staat voorop’

Fazantenjachtstraat 26, Tilburg | 013-4672199 | info@fysiopromotion.nl | www.fysiopromotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg