bruisende zaken

Elke wedstrijd kijk je op de beste kwaliteit

Elke wedstrijd kijk je op de beste kwaliteit

01-05-2023

Bij Expert Elst geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Nieuwe tv kopen in Elst

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert Elst vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert Elst heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Bij Expert vind je tv’s en audio van alle bekende merken LG Samsung Philips Panasonic Sony Salora Hisense Sharp Toshiba JBL Fresh n Rebel TechniSat Klipsch Denon Imperial JVC Magnat Edifier Bowers & Wilkins Polk Sennheiser

Expert Elst Dorpsstraat 7, Elst | 0481-373379 elst@expert.nl | www.expert.nl/elst

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert