bruisende zaken

De kracht van bewustzijn

De kracht van bewustzijn

01-02-2023

Ben je benieuwd naar de samenhang tussen je denken, je voelen en je lichaam? Zou je willen ervaren wat je lijf je te zeggen heeft met dat wat het laat zien? Sta je open voor een andere benadering, maar sta je graag met beide voeten stevig op de grond?

Nieuw van Blijvend anders: een driedaagse workshop

Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze workshop. Tijdens deze weekend workshop krijg je allereerst van ons alle kennis en inzichten die nodig zijn om jezelf te zien, te voelen en te begrijpen waarom je bent zoals je bent en doet zoals je doet. Inzicht hebben is het zien en begrijpen van samenhang.

In onze benadering is het inzicht hebben in samenhang tussen wat je denkt, welke emoties je hebt en welke gevoelens er zijn en wat daarvan het effect is op je fysieke gesteldheid van essentieel belang om daar verandering in aan te kunnen brengen. Daardoor kun je bijvoorbeeld ook meer inzicht krijgen in je stresssysteem en de factoren die dit beïnvloeden. Door aan den lijve te ervaren wat je voelt als er stress is, kun je in het dagelijks leven eerder gaan herkennen wat er gebeurt én eerder ingrijpen om erger te voorkomen.

Alleen inzicht en kennis aanhoren is onvoldoende om jezelf beter te leren (her)kennen. Door samen aan de slag te gaan met oefeningen gaan we ontdekken wat je lijf te zeggen heeft. Door te gaan bewegen ontstaan er nieuwe verbindingen, niet alleen in je lijf, maar ook tussen jou en je omgeving. Door gezien te worden, te delen welke factoren voor jou bepalend zijn en zodoende echt inzicht te krijgen in jouw persoonlijke vicieuze cirkel, kun je mogelijkheden gaan ontwikkelen om deze cirkel te gaan doorbreken.

We doen dit alles op een prachtige locatie in het Brabantse Velp: het Emmausklooster. De slaapplekken zijn eenvoudige eenpersoonskamers, maaltijden, koffie en thee zijn inbegrepen. Er wordt graag meegedacht over persoonlijke dieetwensen.

Voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt.

Voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf.

Voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Kijk voor meer informatie en voor de volledige tekst op www.blijvendanders.nl (onder het kopje cursusaanbod) LEER TE LUISTEREN NAAR JEZELF

Snavelbiesstraat 12 Landhorst 06-24110827 www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt