bruisende zaken

Jouw persoonlijke gids voor  jouw reis naar je authentieke zelf!

Jouw persoonlijke gids voor jouw reis naar je authentieke zelf!

01-02-2023

“Anderen persoonlijk begeleiden in de reis naar hun authentieke zelf is mijn passie”, vertelt Jessie van den Berg. Als transformatie coach begeleidt zij cliënten om los te komen van oude ballast die ze met zich meedragen om zo hun ware ik te ontdekken. Maar dat is niet het enige wat zij doet. Jessie deelt ook haar kennis met anderen via reiki cursussen, lezingen, trainingen en opleidingen.

“Het begon voor mijzelf ooit met reiki”, vertelt Jessie. “In mijn leven heb ik best wat meegemaakt en na jaren therapie was ik uitbehandeld, ik moest er maar mee leren leven. Met mijn onverklaarbare klachten en problemen blijven rondlopen was voor mij echter geen optie, vandaar dat ik in het alternatieve circuit op zoek ging naar een oplossing. Al na enkele reiki sessies wist ik het zeker: dit wil ik zelf leren!”

Reiki cursus

Jessie is officieel Reiki Master en geeft cursussen om ook anderen reiki te leren. “Het mooie van reiki is dat iedereen het kan leren. Tijdens een reiki cursus leer je via handoplegging universele levensenergie door te geven waardoor je – simpel gezegd – blokkades wegneemt. Voor sommigen klinkt dit misschien wat zweverig, maar als je bij mij een cursus volgt, zul je ervaren dat dat absoluut niet het geval is.”

Transformatie coaching

Voor Jessie stopte het overigens niet bij reiki. “Met reiki haal je veel blokkades weg, maar ik wilde ook de kern van het probleem echt leren wegnemen.” Vandaar dat zij besloot om ook een opleiding tot sjamaan en hypnotherapeut te gaan volgen. “Wat een mooie technieken en door deze technieken te combineren kom je daadwerkelijk tot de kern van het probleem. Je leert je los te maken van wat jou tegenhoudt om het leven te gaan leven dat je graag wil leven.” Zelf heeft Jessie met deze technieken afscheid genomen van haar onzekerheid, angsten, paniekaanvallen en herbelevingen.

Maak gratis een vrijblijvende afspraak, voor een telefonisch gesprek en ontdek wat Jessie voor jou kan betekenen!

Zennu | Wijnkers 27, Uden | 06-37434522 | info@zennu.nl | www.zennu.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24