bruisende zaken

Ik heb geen pijn meer en ik durf weer te lachen!

Ik heb geen pijn meer en ik durf weer te lachen!

01-10-2022

“Jarenlang had ik last van mijn gebit. Ik wilde daarom graag een kunst-gebit, maar mijn eigen tandarts wilde er niet aan beginnen. Toen ik via een kennis bij CDC Complete Tandzorg terechtkwam, werd er eindelijk naar me geluisterd.” Lees hier hoe Jeannines leven is veranderd door haar nieuwe gebit, waarmee ze weer kan stralen.

Jeannine van den Hout uit Eindhoven was haar hele leven bang voor de tandarts.

Schooltandarts

“Ik kan me de schooltandarts nog goed herinneren. We lagen met acht kinderen op een rij in de tandartsstoel. De tandarts was niet sympathiek en boorde graag zonder verdoving. Het was echt een traumatische ervaring. Ik ben altijd braaf één keer per jaar naar de tandarts gegaan, maar het was geen fijne ervaring. Mijn tanden zijn nooit echt goed geweest. Ik had een overbeet, omdat ik veel heb geduimd vroeger. Ook had ik vaak gaatjes. Hard voedsel was lastig, om nog maar niet te beginnen over de pijnscheuten bij warm en koud eten.

Een prothese als oplossing

Ik wilde daarom graag een compleet nieuw gebit, maar mijn tandarts vond dat geen goed idee. Hij wilde namelijk geen goede tanden trekken. Ik had niet het idee dat er naar mij werd geluisterd. Via een kennis ben ik terechtgekomen bij CDC. Er werden foto’s gemaakt van mijn kaak en samen hebben we de opties besproken. Ze boden me ook de mogelijkheid van een prothese aan. Ze begrepen echt dat ik van mijn gebitsproblemen echt af wilde. Dat was de eerste keer dat een tandarts mij begreep. Ik zou eerst een gewone prothese krijgen en daarna een klikprothese. Deze wordt vastgeklikt op implantaten, zodat het gebit niet verschuift. De behandeling zou plaatsvinden onder volledige narcose. Ik kon niet wachten, eindelijk zou ik van mijn gebitsproblemen af zijn’

Onder narcose

Op de dag van de behandeling was ik wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig was de sfeer in het narcosecentrum heel relaxed, wat me echt op mijn gemak stelde. Ik heb heel hard gelachen met de specialisten. Daarnaast werd ik ontzettend goed begeleid en geïnformeerd. De specialisten vertelden me precies wat ze gingen doen en toen was het tijd voor de narcose. Dit verliep allemaal heel soepel.

Het resultaat

Sinds december vorig jaar heb ik nu mijn definitieve nieuwe gebit. Het eindresultaat was écht het resultaat waar ik op hoopte. Maar ik ga nog door met de volgende stap: een klikprothese. Een klikprothese in de onderkaak wordt meestal grotendeels vergoed. De narcose viel helaas niet onder de verzekering. Nu wil ik nog graag implantaten in mijn bovenkaak. CDC heeft mij laten weten dat dit waarschijnlijk niet vergoed zou worden, maar het is ze toch gelukt! Maar ook als het niet vergoed zou worden, was ik bereid om de behandeling zelf te betalen.”

Van cosmetische behandeling tot complete gebitsrenovatie Wil jij weer een gebit waar je trots op kunt zijn? Bij CDC Complete Tandzorg helpen ze je graag verder. Hier werken specialisten op verschillende gebieden, waaronder cosmetische tandheelkunde, gebitsrenovatie en narcosebehandelingen.

Cosmetische behandelingen zijn ingrepen zoals tanden bleken, facings en kronen en bruggen. De specialist kan adviseren over de beste ingreep of combinatie van ingrepen en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. De specialist op het gebied van gebitsrenovatie denkt met je mee om ook zeer beschadigde gebitten weer gezond en mooi te maken, onder andere met protheses, klikprotheses en compleet vaste brugconstructies.

Daarnaast zijn er narcosebehandelingen, waarbij de tandarts samenwerkt met het anesthesieteam. Bij CDC Complete Tandzorg vind je alles onder één dak. Zij luisteren naar je wensen en denken graag mee over een passende oplossing. Samen met jou doorlopen ze het behandeltraject en ze begeleiden je bij elke stap, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wil je je als reguliere patiënt inschrijven voor je normale check-ups, dan kan dat ook bij CDC.

Wist je dat... CDC op Feedback Company meer dan 5.000 reviews heeft met een score van 8.8!

De Rijn 1, Best | 088-2328285 | www.cdctandzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist


Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist



Uw voeten, onze zorg!
Uw voeten, onze zorg!
De Maashorst Bruist




Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist



Feestmaand december
Feestmaand december
De Maashorst Bruist

Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist

Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist

Seniorenmaanden
Seniorenmaanden
De Maashorst Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09973 - Autotaalglas