bruisende zaken

Echt leren fotograferen?

Echt leren fotograferen?

01-09-2021

De basiscursus fotografie is voor iedereen die graag fotografeert, ongeacht je leeftijd of voorkennis. Je hebt wel zelf een camera nodig waarbij je diafragma, sluitertijd en isowaarde in kunt stellen. Het maakt niet uit of dat dan op een spiegelreflexcamera is, een systeemcamera of een uitgebreide compactcamera.

Basiscursussen Productfotografie Bedrijfsfotografie Familiereportages

Momenteel is de fotocursus te volgen in een groep (we volgen de regelgeving voor de grootte van de groep) op maandagavond, maar ook als korte cursus van twee dagen (vier uur) op basis van privéles waarbij je zelf je lessen inplant op de beschikbare tijdslots.

Ben je in het bezit van een prachtig fototoestel? Heb je al geëxperimenteerd met al die knopjes en functies? Dan ontdek je al snel dat je camera onwijs veel mogelijkheden biedt. Het is natuurlijk zonde om je toestel dan alleen maar in de automatische stand te gebruiken. Wil je graag leren hoe je meer uit je camera haalt en hoe je er betere foto’s mee maakt? Dan is deze basiscursus fotografie echt iets voor jou! Na de basiscursus fotografie ga je beslist betere foto’s maken, want je bent niet langer afhankelijk van de automatische stand. Je kunt nu zelf fotograferen in de creatieve modi, instellingen maken met sluitertijd, diafragma en iso passend bij een situatie, je belichting onder controle houden en je camera beter bedienen omdat je hebt geleerd hoe je de belangrijkste functies en knoppen op de camera gebruikt.

Theorie én praktijk in de fotostudio Theorie is onmisbaar, maar je leert al doende fotograferen. We gaan lekker praktisch aan de slag in de fotostudio of buiten. Door de geleerde stof samen te oefenen, leer je namelijk sneller en kun je het beter onthouden. Je vragen worden direct beantwoord. De studio ligt tegen het centrum van Uden aan en is makkelijk te bereiken. Parkeren kan altijd gratis en recht voor de deur!

Burg. Buskensstraat 15a, Uden 06-24218117 info@infocusfotografie.nl www.infocusfotografie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere