Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Geef je haar een boosT

Geef je haar een boosT

01-12-2022

Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermt de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar. Oxilock plasma nr. 2 werkt in samenwerking met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubbenlaag van het haar wordt hersteld en gesloten. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar herstelt.

en bescherm zo je haren tegen de zon met Oxilock Plasma!

ECHT EEN AANRADER!

Bevat geen chemicaliën, geen siliconen, sulfaten, aldehyden of andere agressieve stoffen maar waardevolle organische zuren en aminozuren.

WAT IS HET?

Is geschikt om te gebruiken als ‘Alone treatment’ om het haar te herstellen voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd door zon, styling,... of verzwakt door chemische behandelingen. Het is verrijkt met kostbare aminozuren en heermoes.

Het geeft uw haar enorm veel glans, veerkracht en maakt het haar sterker. Het verhoogt de breeksterkte van uw haar. Minder zichtbare schade van het beschadigd haar. Geeft zelfs de meest beschadigde haren hun gezondheidstoestand terug!

Biokapsalon Natur’Elle Antwerpsesteenweg 265, Malle 03 344 41 82 info@biokapsalon-naturelle.be www.biokapsalon-naturelle.be biokapsalonnaturelle biokapsalon

Delen


MEER column


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10604 Mangerie 't Cruydt